2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهان یا تهران باشه میرم

خب من اونجا رو نمیدونم ،اگه شیراز بودی میتونستم هر چی دلت بخواد راهنمایی کنم 🥲

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

شیرازم نزدیکه، بگوکلافه شدم واقعا

پوستچی و دستغیب بدرد نخورن،ساریخانی مشکل تنفسی زیاد دارن بیماراش،گندمی بد نیست،جانی پور عالیه،تخصصش همه جور بینی ای هست ولی بیشتر اونایی که بینی به شدت سخت و جوری که هرکسی قبول نمیکنه میرن پیشش،اگه غضروف نداشته باشه بینیت از دنده برمیدارن،درکنارش لبم لیفت میکنه

من خودم و فامیلمون عمل کردیم،عالی شده تاحالا حدود 10 نفر بعد من رفتن نوبت بگیرن یا عمل کردن

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

شیرازم نزدیکه، بگوکلافه شدم واقعا

ولی خب شیراز گرونه خصوصا دکتر های خوبش،الان بالای 160 فک کنم بگیره

پیج اینستا داره؟

آره همشون دارن

و اگه توجه کنی یه سریا تو اینستا خیلی معروفن،تو واقعیت بری نگاه کنی داغون