2777
2789
عنوان

فواید شوهر

863 بازدید | 62 پست

چه فوایدی داره😂 درسته خیلی عذاب روحی و جسمی هزار کوفتو زهرمار داره ولی خوب خوبیایی هم داره بیاین از خوبیاش بگیم

من اولیشو مهمترینش خیلی لوس و نونور شدم چون هی تحت محبت و قربون صدقم(البته نه همیشه زمانهای مشخصی)

پولدارتر شدم😂قبلا باید خودم کار میکردم الیته وضع خانوادمم بد نبود ولی خب من اخلاق مزخرفیکه دارم نمیتونم از کسی پول بگیرم نامزدمم خودش میده

خانومانه تر شدم و کارتیی مثل اشپزی ظرف شیتن خونه تمیز کردن که هیچ وقت حوصلشو نداشتم الان با عسق انجام میدم

از وقتی راب...طه دارم پوستم و اخلاقم به صورت خودکار بهتر شده😂🥲به نظرم به خاطر نظم هورمونامه و چون نامزدم واقعا قیافش جذابه ژنیتکش انگار به من منتقل شده و قیافه من خیلی بهتر شده اینو همه میگن

و کلی چیز دیگه

حالا شما بگین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چحوری ژنتیکش بهت منتقل شدهمگه میشه:/

نی نی سایتی ها هرروز درهای جدیدی از علم و باز میکنن😆

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

حسابی شانس آوردی خواهر☺️این فواید شوهر خوب و مناسبه البته

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

اینجوری نمیشه باید برم شوهر کنم👌👌

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️