دریایمن مدیر عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 8933 عنوان ماشین ظرفشویی تورو خدا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 22412 بازدید | 133 پست سلام خانومامیخام ماشین ظرفشویی بخرم.چون همه چی تقلبی شده میگم ایرانی بخرم.آخه چرا آدم باید خیلی پول بده و تقلبی بخره؟به نظر شما اگه خارجی بخرم خوبه؟درست میگن دیگه جنسشان اصل نیس؟ 1401/09/26 | 23:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبادیس۹۶ عضویت: 1398/07/08 تعداد پست: 2753 عزیزم پودر استفاده میکنین یا مایع یا قرص؟ امکانش هست مارکش رو بفرمایید؟ منم پاکشوما دارم هنوز استفا ... اوایل پودر استفاده میکردم خوب بود الانم قرص هیچ فرقی ندارن کلا از محصولات home plusاستفاده میکنم یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........
صدفی۸۸ عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 4788 حالا که دارید میگید یه بخار شوی خــــــــــــوب هم بگید مرسی😘 کارچر عالیه
delnazzzz24 عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 1774 من دوو گرفتم راضییم سلام عزیزم چ مدلیشو گرفتین و چن مدته؟هنوزم راضیید؟ 🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
delnazzzz24 عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 1774 چند ساله پاکشوما ایرانی دارم یه روز در میون هم روشنه ازش راضیم عالیه کارش کدوم مدلشو دارین؟؟ 🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
sooratiii عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2287 سلام عزیزم چ مدلیشو گرفتین و چن مدته؟هنوزم راضیید؟ سلام عزیزم دوو دارم یکساله و نسبتا راضیم از این برند ولی هفته یکبار یا کمتر روشن میکنم چون وقت و حوصله چیدن ظروف ندارم ک اونم مشکل تمام ماشین ظرفشوییاس
شاغل_موفق عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5490 نه گلم پلاستیک نیست استیله دکمه ابکشی اضافه هم داره سلام شما هنوز هم از ماشین ظرفشویی بوش مونتاژ ترکیه راضی هستید؟ همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
شاغل_موفق عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5490 کارچر عالیه سلاماگر درست متوجه شده باشم همسر شما فروشگاه لوازم خانگی دارندمیشه نظرشونو در مورد ماشین ظرفشویی بکو و بوش ترکیه بپرسید و بهم اطلاع بدید؟ممنونم همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
صدفی۸۸ عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 4788 سلام اگر درست متوجه شده باشم همسر شما فروشگاه لوازم خانگی دارند میشه نظرشونو در مورد ماشین ظرفشویی ... سلام عزیزم.نه همسرم اصلا تو این کار نیستن و هیچ سررشته ای تو این زمینه ای ندارن.مامانم یخچال بکو دارن خیلی عالیه و راضی هستن.
شاغل_موفق عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5490 سلام عزیزم. همسر من لوازم خانگی داره. اصلش هست ولی چون از طریق قاچاق وارد میشه تو مغازه نمیذارن که ... سلامهمسر شما فروشگاه لوازم خانگی دارند؟میشه نظرشونو در مورد ماشین ظرفشویی بکو و بوش ترکیه بپرسید و بهم اطلاع بدید؟ممنونم همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
sobhgol عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 5917 سلام همسر شما فروشگاه لوازم خانگی دارند؟ میشه نظرشونو در مورد ماشین ظرفشویی بکو و بوش ترکیه بپرسید ... سلام.بین این دوتا بوش ترکیه بهتره. البته از همه بهتر تو ظرفشویی بوش آلمان هست. سری 6 و 8 اگه میخوای بگیری جت واش دار بگیر اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
nazizi عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 2746 تو خارجی ها بوش خوبه تو این سایت بهترین مدل های ظرفشویی بوش رو گذاشته :https://www.123select.ir/best-list/best-bosch-dishwasher/
saras91 عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1171 تو این سایت بهترین مدل های ظرفشویی بوش رو گذاشته :https://www.123select.ir/best-list/best-bosch-dishwasher/
k_i_m_i_y_a عضویت: 1403/03/19 تعداد پست: 92 من ترجیح میدم ایرانی بخرم حداقل اینکه گارانتی داره و خدمات پس از فروش خوبیم دارهالان تو بازار لیبل بوش و سامسونگ رو جنسای آشغال میچسبونن هیچکس هم نمیفهمه
حثنا عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 3784 سلام.بین این دوتا بوش ترکیه بهتره. البته از همه بهتر تو ظرفشویی بوش آلمان هست. سری 6 و 8 اگه میخوای ... سلام عزیزم میشه ازهمسرتون بپرسین بین ظرفشویی ولباسشویی کدوم بهتره پاکشومادوو اسنوا خارجیهارومیگن تقلبی هستن ممنون میشم جواب بدین خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری