2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 22412 بازدید | 133 پست
عزیزم پودر استفاده میکنین یا مایع یا قرص؟ امکانش هست مارکش رو بفرمایید؟ منم پاکشوما دارم هنوز استفا ...

اوایل پودر استفاده میکردم خوب بود الانم قرص هیچ فرقی ندارن کلا از محصولات home plusاستفاده میکنم

یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم چ مدلیشو گرفتین و چن مدته؟هنوزم راضیید؟

سلام عزیزم دوو دارم یکساله و نسبتا راضیم از این برند ولی هفته یکبار یا کمتر روشن میکنم چون وقت و حوصله چیدن ظروف ندارم ک اونم مشکل تمام ماشین ظرفشوییاس

کارچر عالیه

سلام

اگر درست متوجه شده باشم همسر شما فروشگاه لوازم خانگی دارند

میشه نظرشونو در مورد ماشین ظرفشویی بکو و بوش ترکیه بپرسید و بهم اطلاع بدید؟

ممنونم

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
سلام اگر درست متوجه شده باشم همسر شما فروشگاه لوازم خانگی دارند میشه نظرشونو در مورد ماشین ظرفشویی ...

سلام عزیزم.نه همسرم اصلا تو این کار نیستن و هیچ  سررشته ای تو این زمینه ای ندارن.

مامانم یخچال بکو دارن خیلی عالیه و راضی هستن.

سلام عزیزم. همسر من لوازم خانگی داره. اصلش هست ولی چون از طریق قاچاق وارد میشه تو مغازه نمی‌ذارن که ...

سلام

همسر شما فروشگاه لوازم خانگی دارند؟

میشه نظرشونو در مورد ماشین ظرفشویی بکو و بوش ترکیه بپرسید و بهم اطلاع بدید؟

ممنونم

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
سلام همسر شما فروشگاه لوازم خانگی دارند؟ میشه نظرشونو در مورد ماشین ظرفشویی بکو و بوش ترکیه بپرسید ...

سلام.بین این دوتا  بوش ترکیه بهتره. البته از همه بهتر تو ظرفشویی بوش آلمان هست. سری 6 و 8 اگه میخوای بگیری جت واش دار بگیر 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
سلام.بین این دوتا بوش ترکیه بهتره. البته از همه بهتر تو ظرفشویی بوش آلمان هست. سری 6 و 8 اگه میخوای ...

سلام عزیزم میشه ازهمسرتون بپرسین بین ظرفشویی ولباسشویی کدوم بهتره پاکشومادوو اسنوا خارجیهارومیگن تقلبی هستن ممنون میشم جواب بدین

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری