2777
2789
عنوان

ماشین ظرفشویی تورو خدا بیاین

22363 بازدید | 133 پست

سلام خانومامیخام ماشین ظرفشویی بخرم.چون همه چی تقلبی شده میگم ایرانی بخرم.آخه چرا آدم باید خیلی پول بده و تقلبی بخره؟به نظر شما اگه خارجی بخرم خوبه؟درست میگن دیگه جنسشان اصل نیس؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندساله بوش دارم 

مامانم زیروات داره

مادر شوهرمم سامسونگ و الجی 

هممون هم راضی هستیم 

الان ولی گویا فیک زیاد شده قطعات هم اصل باشه مونتاژ مال ایرانه متاسفانه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

با اجازه استارتر ژل ماشین ظرفشویی باید کجا ریخت دقیقا؟و چقدر بریزم؟ از من الجی

همونجا که قرص و میزاری 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من ۴ پنج ماه پیش خریدم نمیخواستم فیک و چینی بخرم به پیشنهاد چندتفر آخر رسیدم به پاکشوما الانم راضی هستم از انتخابم

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
من چندساله بوش دارم  مامانم زیروات داره مادر شوهرمم سامسونگ و الجی  هممون هم راضی هستیم ...

سلام فضولی نباشه چه خبره دو تا مادرشوهرت داره همون یکی هم باید جا داشته باشه