2777
2789
عزیزم شمامگه چی میخورید از ۶ عصر تا ۱۲ شب وامیستید همو نگاه میکنید؟ وقتژ میزبان باشی باید سنگ تم ...

والا این همه غذا هم اسرافه ..هم سنگین اونم برای شب 

چای ،میوه ،کیک خونگی، تخمه .شاااید شیرینی و غذا یه مدل 

همینم بازم میترکیم 

تو طایفه ما رسم اینه تحویل سال رو هرکی باید تو خونه خودش باشه. اصلا کسی خونه راه نمیده کس دیگه رو . ...

رسم کدوم شهره؟ ما سال تحویل رو خونه خودمون میگیریم و اعتقاد داریم یکنفر خوش قدم بیاد خونمون بعد از تحویل سال

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب بهتر هست از همون اول تصمیم بگیرین هیچ جا نرین خودتون دور هم یلدا داشته باشین😊

شوهرم قبول نکرد گفت بریم خونه مامانم 

اتفاقا امشب بحث داشتیم الانم اعصابم خورده

منم گفتم خودت برو من پامو اونجا نمیزارم

واسه خودم سفره یلدا میچینم خودم تنها میشیم پای تلویزیون مثل بیکسا

ارزومه کسی مسعولیت مارو قبول نکنه هر سال تو هر مناسبت ها استرس شدید بهم وارد میشع هم خانواده من می ...

نه خداروشکر ما اینجوری نیستیم تاالانم خانواده ها درک میکردن دوستمون داشتن اولش ک جفت طرفا میگعتن بیایید خونه ما بعدش من گفتم شب یلدا بریم خونه مادر شوهر به برادرمم گفتم شب یلدا برو خونه پدرزنت مامان اینا هم برن خونه باباجون اینا  فردا شبش همگی جمع شیم همگی اوکی بودن بعد مامانم گفت نه فردا شبشم نیایید گفتم شاید دستش خالیه در توانش نیست بعد در کمال تعجب مادرشوهرم گفت منم سه جا دعوتم کردن معلوم نیست کجا برم😐😐😐 نمیدونم چرا اینجوری شد همیشه با خوشحالی دعوتمون میکردن خونشون ولی شب به این مهمی ک همه دور خانواده هاشونن ما باید تنها باشیم🥺🥺

والا این همه غذا هم اسرافه ..هم سنگین اونم برای شب  چای ،میوه ،کیک خونگی،شاااید شیرینی و غذ ...

از هر عذا کم درست میکنم

من سالها کار دیزاین و تشریفات انجام دادم

قلق کار دستمع

بعدم هرکی از هرچی دوست داره میخوره

نیازی نیست از همه چی تست بشه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
از هر کدوم یه مقدار استفاده میشه قصد خودکشی که نداریمم

نوش جانت.به دل نگیر ..برای من عجیب بود برای شما عادی هست ♥️

💚خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

چون قبلا شوهرم دیه کرد چند تا مناسبت نرفت خونه مامانم  حتی دعوت کردن نرفت منم ازونموقع که چند ...

منم خیلی سر این مناسبت ها استرس میگیرتم میگم دلوامون نشه البته ما بیشتر ۱۳ بدر این مشکل رو داریمو دعوامون بالا میگیره

تو طایفه ما رسم اینه تحویل سال رو هرکی باید تو خونه خودش باشه. اصلا کسی خونه راه نمیده کس دیگه رو . ...

نه ما اینجوری نیستیم همه کوچکترا میرن خونه بزرگ تر دو هم هستن یکی هم صداش خوبه قبل تحویل قرآن میخونه بعدش دیگه قرص دست کادو دادن 😭😢 

چند ساله نمیبینم 

دلم میخواست یه جا دعوت میشدم دورم شلوغ بود ولی نیست مثل همیشه تنهاییم ..وسایلمم جمعه بهم ریخته اس کسی هم نمیتونم دعوت کنم بخاطر اسباب کشی

💚خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

دلم میخواست یه جا دعوت میشدم دورم شلوغ بود ولی نیست مثل همیشه تنهاییم ..وسایلمم جمعه بهم ریخته اس کس ...

والا اینجوری راحت تری دیگه استرس نداری بری کدوم ور  البته من پدر شوهرم دعوت نمیکنه خودمون میریم یکی دو ساعت میشینیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز