2777
2789
عزیزم ناراحت نشو خب برای شما و فرهنگ خانوادگیتون یه امر کاملا عادیه ولی خب دیگران به دلایل مختلف این ...

نه ناراحت نشدم ابجی

من حرف عجیبی نزدم

شیوه میزبانی اول روی گشاده و بعد اداب پذیراییه

من بچه هم بودم پدر و مادرم خیلی تو مهمانداری وسواس داشتن

الان منم همینجوری ام

شاید خیلی کم مهمان دعوت کنم

اما کیفیت رو میبرم بالا

دقیقا جوری که انتظار دارم باخودم رفتار بشه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله همیشه خوش باشین نه ما خانواده هامون درکمون نمیکنن البته که منو شوهرمم درک نمیکنیم همو خانو ...

بهترین کار اینک بشینی تو خونت یه سفره کوچیک بندازی با مهربونی از شوهرتم بخوای پیشت باشه واسه عیدم همین کارو کن حداقلش اینک با اینکارت هم به خانواده ها میفهمونی بیشتر از این دعوا نندازن تو خونت هم به شوهرت میفهمونی زندگی خودش از ناراحت شدن هر کس دیگه ای مهم تره 

پدر مادر همسرم دعوت میکنم به جز اجیل و میوه و خشکبارو تنقلات کاپ کیک ردولوت با چیز کیک انار درست م ...

گلم منم مهمون دارم نمیدونم از کی شروع کنم اولین باره برا مناسبتی دعوت میکنم شما چجوری وقت میکنین اینهمه درست کنین میشه با جزئیات بهم بگین؟

الحمدالله 
گلم منم مهمون دارم نمیدونم از کی شروع کنم اولین باره برا مناسبتی دعوت میکنم شما چجوری وقت میکنین این ...

سلام

من دوشنبه تمیز کاری هامو میکنم

سه شنبه کیک و دسر و اردو هام

چهارشنبه هم از صبح غذاهارو سالادها

۲ ساعت به اومدنشون میزمو میچینم و تزییناتم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود