2777
2789
نه خداروشکر ما اینجوری نیستیم تاالانم خانواده ها درک میکردن دوستمون داشتن اولش ک جفت طرفا میگعتن بیا ...

ایشالله همیشه خوش باشین

نه ما خانواده هامون درکمون نمیکنن البته که منو شوهرمم درک نمیکنیم همو

خانواده ما و شوهرم باهم بگو مگو و لجو لجبازی دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این مناسبت ها متنفرم از بس همش با دعوا گذشته به نظرم مقصر خانواده ها هستن که انتظار دارن و درک نم ...

من نمیگم خانواده من خوبه خانواده شوهر بد

جفتشونم عین همن

منو شوهرمم مقصریم 

انگار بچه دو ساله میشیم

البته من اوایل کوتاه اومدم آقا پررو شد حالا منم مثل خودشم

دقیقا متنفرممممممم حالم بهم میخوره

از هر عذا کم درست میکنم من سالها کار دیزاین و تشریفات انجام دادم قلق کار دستمع بعدم هرکی از هرچی ...

عزیزم ناراحت نشو خب برای شما و فرهنگ خانوادگیتون یه امر کاملا عادیه ولی خب دیگران به دلایل مختلف اینجوری نیستن بخاطر همین براشون عجیبه شما به حرفشون گوش نده و کاری ک به صلاحتون انجام بدید

من نمیگم خانواده من خوبه خانواده شوهر بد جفتشونم عین همن منو شوهرمم مقصریم  انگار بچه دو سال ...

تنها مناسبتی که خیلی مشکل نداشتیم یلدا بوده اونم پدم شام دعوت میکنه ولی پدر شوهرم نه هرکدوم از بچه ها خودشون بعد شا م میرن ولی امسال فک نکنم اینجوری بشه استرس دارم از همین الان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز