2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

273 بازدید | 31 پست

حس میکنم رو دست خدا باد کردم،

انگار کلا منو نمی‌بینه ،همش گفتم جز خدا کسیو ندارم تو نباشی گم میشم تو تاریکی اما مدتهاست دستمو ول کرده.....مدتهاست دارم جون میکنم به هرچیزی چنگ انداختم اما نشد که نشد.....هعی گفتم یا غیاث المستغثین گفتم من جز تو کسیو ندارم منو تنها ول نکن اما کرد ....آخرین زورمم بی نتیجه موند....

بدترین آدمای دنیا و ببین به راحتی بچه دار میشن بعد من تو سالگی تخمدانام قد تخمدانای یه زن ۶۰ ساله کار می‌کنه....

منی که این همه تو زندگی سختی کشیدم و امتحان شدم منی که جون کندم تا درست زندگی کنم...... چرا ؟؟؟؟

دارم تقاص چیو پس میدم که نمی‌دونم ؟؟

کاش یه نشونه میداد میفهمیدم حداقل اینجوری بهتر میتونسم تحمل کنم،

دعا کنین امشب تو خواب بمیرم من دیگه توان ادامه این کابوس و ندارم

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی  بگم که باهات همدردی کنم فقط بدون باوجوداینکه یه بچه دوساله دارم تمام سختیهای این دنیاروکشیدم که اگه مردم شایدبخاطر زجرایی که اینجاکشیدم اصلا اونجا عذاب قبرهم نداشته باشم فقط ازفاطمه زهرا میخوام نگاه دل شکسته مابکنه

فقط میدونم باید تو این راه کفش اهنی پوشید منم انتقالم منفی شد فقط میگم چرا چرا اما نمیتونم ناامید بشم چون فقط با امید دارم پیش میرم .انشالله که گره از کار هممون باز میشه .خدا خیلی بزرگه

نمیفهمم حکمت خدا رو من با وجود جلوگیری دومی رو ناخواسته باردارشدم. دارم کلی روی خودم کار میکنم ک با ...

همون

منم سه قلو باردار شدم پارسال از ته قلبم زجه میزدم ای خدا چرا اوناییکه برای یه بچه التماست می‌کنن نمیدی!

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
بخاطربچه میخوای بمیری؟؟؟ واقعا که

بخاطر یه بچه؟

زندگی دیگه باید با یکی چیکار کنه تا نخواد ادامه بده؟

چند تا چیز و آدم می‌تونه تاب بیاره ؟

فقط فکر می‌کنی بچه دار نشدنه؟

کل ماه و پریودم موهام مشت مشت مریزه،

می‌دونم نمیتونه کسی درک کنهااا انتظاریم ندارم اما آن که همه دردای من و دیده و از اول منو انداخته تو سختی چرا ؟؟؟

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
چند سالته بچه دار نمیشی؟؟؟؟

سی سالمه تازه ازدواج کردم و فهمیدم ذخیره تخمدانم نزدیک صفره