2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 31 پست
بخاطر یه بچه؟ زندگی دیگه باید با یکی چیکار کنه تا نخواد ادامه بده؟ چند تا چیز و آدم می‌تونه تاب بی ...

عزیزدلم انقدناامیدنباش خدابزرگه منم ۴ماه ۳ ماه پریودم داغونم بخدا ولی ناامید نیستم.بخداتوکل کن.امبدوارم خدا خودش ب دلت ارامش بده

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
نمیدونم چی  بگم که باهات همدردی کنم فقط بدون باوجوداینکه یه بچه دوساله دارم تمام سختیهای این دن ...

هرکس یجور عذاب می‌کشه اما بعضی ها همه جوره .....این چه عدالتیه،

حداقل تمومش کنه من واقعاً دیگه نمی‌تونم ادامه بدم

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکس یجور عذاب می‌کشه اما بعضی ها همه جوره .....این چه عدالتیه، حداقل تمومش کنه من واقعاً دیگه نمی‌ ...

منم سن کم پدر مادرمو از دست دادم، دوتاخواهر بودیم آواره شدیم سن یازده سالگی طایفم شوهرم دادن و از اون موقع سختیهام شروع شد باهر چیزی هم خودم هم بچه دوسالم کتک میخوریم چرا؟  چون جایی ندارم برم چون کسی ندارم،  هزار بار مادرمو فوش داد جلوچشمام.. کارنمیکنه خرجی نمیاره ازصبح مثل یه مرد دنبال کارم وبدبختی بابچع دوسالم...  این زجرای من😔💔 

عزیزدلم انقدناامیدنباش خدابزرگه منم ۴ماه ۳ ماه پریودم داغونم بخدا ولی ناامید نیستم.بخداتوکل کن.امبدو ...

بدیش اینه مطمعنم هست مطمعنم میبینه منو ،

مطمعنم اگه خودمو بکشم آن دنیاییم ندارم،

ولی من تمام زورمو زدم ناامید نشم اما خدا خودش نخواست خدا خودش منو روند ،میگم رو دست خدا هم باد کردم اونم نمیدونه باید با من چیکار کنه

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
منم سن کم پدر مادرمو از دست دادم، دوتاخواهر بودیم آواره شدیم سن یازده سالگی طایفم شوهرم دادن و از او ...

اره قربونت برم من و تو باید دم از ایمان بزنیم یا آدمای شکم سیر همه چی تموم .....

حالم حتی از تعریف کردن بدبختی هامم بهم میخوره....

بدیش اینه مطمعنم هست مطمعنم میبینه منو ، مطمعنم اگه خودمو بکشم آن دنیاییم ندارم، ولی من تمام زورمو ...

این تفکرات خودته وگرنه خدادست رد ب سینه هیچ بنده ای نمیزنه شایدزمانش نرسیده خدابزرگه عزیزم مابنده هاش عجول هستیم.خودتو دوست داشته باش بخاطرخودت زندگی کن.خودکشی چرا؟ باورکن اون دنیا خبری نیست تازه خودکشی گناه کبیرس خدا نمیبخشه.اولین کس زندگیت خودتی خودت رو دوست داشته باش وزندگی کن.ابن افکارمنفی فقط ازهدفت دورت مبکنه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
ان شاءالله خدایه روزی مارو هم ببینه😔💔

انشاالله عاقبت بخیر میشی عزیزم،

من که امیدی به این دنیا ندارم،

آرزونی خودش

این تفکرات خودته وگرنه خدادست رد ب سینه هیچ بنده ای نمیزنه شایدزمانش نرسیده خدابزرگه عزیزم مابنده ها ...

ممنونم که بهم امید میدین 

دارم به آدما انرژی منفی میدم آدمایی که هیچی ازم نمیدونن،

من وکیلم با بدبختی و هزار مصیبت درس خوندم همیشه رو پای خودم بودم همیشه به خودم سخت گرفتم که ضعفایی که ناخواسته دنیا بهم تحمیل کرد و جبران کنم....

هفته پیش به یکی از موکلام که خودکشی کرده بود همین حرفای شماو زدم ......گفتم ضعیف بودن آسونه ....قوی بودن که متمایزت می‌کنه بهم پوزخند زد و گفت معلومه هنوز ظرفیتتون تکمیل نشده بفهمین خستگی یعنی چه....

اون موقع منم نفهمیدم امیدوارم هیچ آدمی هیچ جای دنیا متوجه این حس نشه

فقط میدونم باید تو این راه کفش اهنی پوشید منم انتقالم منفی شد فقط میگم چرا چرا اما نمیتونم ناامید بش ...

همین که خداروشکر تخمک دارین خودش یه امیده

من همین دیشبم میگفتم نمیتونم ناامید شم چون فقط خدا و دارم اما الان حس میکنم دیگه اونم ندارم،

حس میکنم کس به کسی نیست، من تنهام و انگار اینجا وسط وسط جهنمه،

فقط نمی‌دونم گناهم چیه؟

چون جز خوبی برای کسی نخواستم کاش میدونستم 

ممنونم که بهم امید میدین  دارم به آدما انرژی منفی میدم آدمایی که هیچی ازم نمیدونن، من وکیلم ب ...

خواهش میکنم امیدوارم خدابه دلتون ارامش بده

وای چرا انقد ناامید همیشه یه امیدی هست  . منم مشکل تو رو داشتم چاره ای برام نموند جز گرفتن تخمک ...

واقعا آنقدر راحت باهاش کنار امدین؟

خب اولش سخت بود ولی چاره ام چی بود . ولی باور کند الان خیلی خیلی خوشحالم. دوقلو باردار شدم 😍😍. شما ...

مرسی عزیزدلم،دعا کن برام قلب لعنتیم آروم بگیره

انشاالله خدا بچه های گلتو برات حفظ کنه

فقط جسارتا میتونم درخواست دوستی بدم چند تا سوال بپرسم؟