2777
2789

باردارم 

مهر و آبان رو مرخصی گرفتم کمیسیون یک ماه یک ماه تایید کرد مدارکم رو 

ولی آذر رو قبول نکرد بااینکه مشکلم مثل ماه های قبل بود یعنی  آقایی بود افتاده بود رو دنده لج ک خودش باید بیاد منم خودم نرفته بودم چون ۴ ساعت راهش بود با این حال باز آذر رو نرفتم گفتم بزار حقوق ندن بنظرتون علاوه بر ندادن حقوق مشکل دیگه برام داره این غیبت یک ماهه؟؟؟

اینم بگم اداره بمن زنگ نزد چیزی نگف 

قراره دی رو استعلاجی از خود اداره بگیرم گفتن اون دست خودمونه ی برگه از دکترت بیاری حله چون دی زایمان میکنم ان شاءالله 

❤❤🐥🐣

هنوز حقوق آذر رو نبستن .بخاطر همین زنگ نزدن بهتون .

بعدش اگه غیبت رد شده باشه خودشون زنگ میزنن معمولا.

غیبت غیر موجه تو پرونده هم درج میشه و همیشه یه امتیاز منفی حساب میشه علاوه بر کسر از حقوق 

ولی ببین در حال حاضر حکم و ابلاغت  کدوم‌ مدرسه هست .اگر اونجا غیبت رد کنند اون موقع میره امور اداری که اون موقع دوباره برو دنبالش و موجهش کن   .که بعید میدونم رد بشه .

اگر رد کردند یه نامه از دکترت برای بیست روز فقط بگیر .اون‌موقع دیگه نمی خواد بری کمیسیون چون یک ماه نشده .فقط دکتر فرهنگیان رو سونوها تایید می کنه معمولا.

بقیش هم تا زایمان از همون اداره که گفتن باهات همکاری می کنند .

بهشت بوی خاک نم خورده میده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.