2777
2789
عنوان

بتظرتون ارایشگر میتونه تشخیص بده

119 بازدید | 9 پست

سلام من تا حالا موهامو کوتاه نکردم و تقریبا تا باسنمه...میخوام برم ارایشگاه ک کوتاه کنم تا شونه یا یکم پایینتر بنظرتون ارایشگر میتونه تشخیص بده که موی کوتاه بهم میاد یا نه؟

ب صورتای گرد موهای کوتاه میاد... ببین مدل صورتت گرد یا کشیده.. تو اینترنت اونوقت بزن مدل موهای کوتاهی برای صورت مثلا کشیده و بیضی... ولی خب ارایشگر هم تا حدودی میتونه راهنمایی کنه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم یه غلطی کردم رنگ مو شماره دو گزاشتم موهام خیلی تیره غیر طبیعی شده😫من قهوای گرفتم چرا پرکلاغی شده برم حموم درست میشههه خجالت میکشم برم بیرون با این موها

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

خسته شدم از خشک کردن و شونه کردن تو اینستا میبینم چقدر همه موهای کوتاه و راحت دارن دلم خواست

بزن تو نت کلی مدل هست.موی کوتاه ادم رو جوون نشون میده چقدرم راحتی .ولی از سرشونه کوتاه ترنکن

تاقبل از درآغوش کشیدنش گمان میکردم زندگی فقط زنده بودن است💜🦋⁦♥️⁩ یه صلوات مهمونم میکنی رفیق