2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما همیشه هستیم

من ماه اول هست ال دی خوردم بسته تموم شد رابطه پرخطر نداشتم ۶ روز گذشت پری نصف روز شدم بعد بسته دوم روز اول دوتا ال دی خوردم بعد کلا قطع شد ترسیدم دیگ بسته دوم رو شروع نکردم العان از مصرف اون دوتا قرص ۶ روز گذشته فقط دیروز دوتا لک دیدم اونم قطع شد بی بی زدم دوروز پیش منفی بود

کاربری دومم هست تازه عضو نشدم ....  
چرا اینهمه ال دی میخوای خودتو بکشی باردار نیستی

قلبم داره بخاطر تپش زیار از،سینه میزنه بیرون چرا پری درست نمیشم از بابت رابطه پرخطر مطمئنم رابطه ای نبوده

قلبم داره بخاطر تپش زیار از،سینه میزنه بیرون چرا پری درست نمیشم از بابت رابطه پرخطر مطمئنم رابطه ای ...

زدی پدر هورمون های بدنتو درآوردی ایییینهمه عوارض داره اونوقت میخوای پری بهم نریزه

زدی پدر هورمون های بدنتو درآوردی ایییینهمه عوارض داره اونوقت میخوای پری بهم نریزه

تک تک کلماتت ک نوشتی امید داره بهم میده کاش ی جایی این کارخوبت برات جبران شه خیلی میترسم کاش زود صب شه دوباره برم بی بی بزنم دارم سکته میکنم ...ممنون بابت پاسخگوییتون

تک تک کلماتت ک نوشتی امید داره بهم میده کاش ی جایی این کارخوبت برات جبران شه خیلی میترسم کاش زود صب ...

باردار نیستی عزیزم اون قرص هارو هم بنداز کنار. برای فرزانه دعا کن لطفا استرسم‌کم بشه بچم‌ به موقع سالم بیاد بغلم آزمایشم خوب باشه

باردار نیستی عزیزم اون قرص هارو هم بنداز کنار. برای فرزانه دعا کن لطفا استرسم‌کم بشه بچم‌ به موقع سا ...

از ته قلب دعا میکنم برات