2777
2789
عنوان

به نظرتون عصب کشی میخواد

87 بازدید | 10 پست

یکی از دندون های فک پایینم

یه کوچولو شکسته و سیاه شده انگار داخلش دیده میده

به نظرتون عصب کشی میخواد

وقت دکتر گرفتم خداکنه عصب کشی نخواد توی این گرونی😒

آتیه سازان دارم نمیدونم چقدر بیمه میده

اگه داخلش مشکی باشه آره راستش

منم دوتاش خراب بود اولی شبیه دندون تو بود عصب کشی کرد دومی رو گفت شاید همینجوری پر بشه ولی بعدش گفت نه عصب کشی میخواد

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

اگه داخلش مشکی باشه آره راستش منم دوتاش خراب بود اولی شبیه دندون تو بود عصب کشی کرد دومی رو گفت شاید ...

اااا چه بد

من کلی مراقبم

خیلی جنس دندونام بده

دوسال پیش ۵ تا عصب کشی کردم

خسته شدم هم زمانی هم پولی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه داخلش مشکی باشه آره راستش منم دوتاش خراب بود اولی شبیه دندون تو بود عصب کشی کرد دومی رو گفت شاید ...

اخه دردم ندارم

حالا موندم یه کلینیک دندانپزشکی هست اونجا برم بیمه تکمیلی قبول میکنه پیش رو دیدم همه دکترا کم سن و سالن

یا یه دکتر با تجربه هست فک نمیکنم بیمه تکمیلی قبول کنه

اااا چه بد من کلی مراقبم خیلی جنس دندونام بده دوسال پیش ۵ تا عصب کشی کردم خسته شدم هم زمانی هم پولی

اره دندونای منم اینجوری ان ما ارثی اینجوریم مخصوصا دندون های جلویی من همشون عصب کشی و ترمیمن بقول تو زمان و پولش و مخصوصا پولش که اصلا نگم برات

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

اخه دردم ندارم حالا موندم یه کلینیک دندانپزشکی هست اونجا برم بیمه تکمیلی قبول میکنه پیش رو دیدم همه ...

منم با تامین اجتماعی رفتم فقط عصب کشی رو گفت بیا مطبم بیرون بعد ترمیمش رو با تامین اجتماعی انجام داد یعنی فقط پول عصب کشی رو گرفت و جوون هم بود و راستش همه میگفتن نرو تازه کاره خراب میکنه ولی کارش فوق العاده بود و شاید اغراق باشه وحرفم ولی واقعیته و بعد درست کردنش جوری خوب در آورده بود که میگفتم کدوم یکی خراب بود

تازه من اون دوتا دندون جلوییم بود

خب جدیدن هزینه اش چقدر شد؟

اره هفته قبل شنبه رفته بودم

بیرون تو مطبش برا دندون شماره یک گفت عصب کشیش ۲/۵ تومنه و ترمیمش۲/۲۵

و چون فقط عصب کشی بود و ترمیم رو آوردیم خود کلینیک ۲/۵شد

اره هفته قبل شنبه رفته بودم بیرون تو مطبش برا دندون شماره یک گفت عصب کشیش ۲/۵ تومنه و ترمیمش۲/۲۵ و چ ...

من دندون عصب کشی کردم روکش کردم اما یادم رفته

الان هر دندون نیاز به عصب کشی اول عصب کشی میکنن و بعد ترمیم بعد روکش ؟درسته و هزینه هر کدوم جدا؟

منم با تامین اجتماعی رفتم فقط عصب کشی رو گفت بیا مطبم بیرون بعد ترمیمش رو با تامین اجتماعی انجام داد ...

من آتیه سازان دارم توی کلینیک پیج دیدم کلی دکتر جوان داره

و نوشته بیمه تکمیلی قبول میکنن

یه سر میزنم زورم میاد این همه پول بدم