2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیارو خرید با چ قیمتی گلی کدوم شهرید واقعااصلین

من اسپرسوساز خریدم ماکروخریدم همزن برقی خریدم پلوپز خریدم رنده برقی خرید ساندویچ ساز خریدم سرخ کن خریدم سماور خریدم آبمیوه گیری خریدم گوشکوب برقی گرفتم فعلا اینا گرفتم قسط اینا پاک شه باز بیاریم خیلی چیزا میخوام

کرج هستیم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

یاقران دوماد همه سنگیناروخریده 😍الهی خوشبخت بشی

مرسی قشنگم آره ولی خب من دودست مبل میخرم سرویس چوب اتاق هست میزان‌میزناهار خوردی خیلی چیزا هست واقعا زیاده

خارجی اصلا کارش به نمایندگی نمیکشه ایرانیا اسمشونه نمایندگی دارن هیچیشو نمیتونن تعمیر و درست کنن و ...

ببین من نزدیک بانه و تقریبا گناوه م کدومشون جنسش اصلی تربهتره

خارجی اصلا کارش به نمایندگی نمیکشه ایرانیا اسمشونه نمایندگی دارن هیچیشو نمیتونن تعمیر و درست کنن و ...

خارجیا همونوالحی و سامسونگش هم شده چینی اگه حرفمو باور نمیکنی از یه اشنا که شغلش لوازم خانگی هست بپرس 

ما تحریمم بهمون جنس نمیدن که 

دوو هم چینی هست 

کلا همچی چینی شده

اره خدایی موافقم بعد ی چیزی یعنی مثلاخرده ریزای اشپزخونه نگیرم مثل تخت گوشت یا مثلا کارد یا مثلا جا ...

نه نگیر

من اونموقع گفتم گوش نکردن برام گرفتن تا الان ناکارامده

دوره عروس چی خریده چی نخریده هم تموم شده

حتی اشنامون به تازگی عروسی کرد بااینکه پسره خیلی ثروتمند بود در حد چنتا واجب برد و خیلی خوب کاری هم کرد دیگه خونه شلوغ مد نیست پول هم ساده بدست نمیاد حتی چرخ گوشت هم اگه کارامد نبود نگیرید به جاش طلا بگیرید

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه

شما  ی میلیارم وسیله برقی بخری بازم چیز میز میمونه

قهوه ساز 

سرخکن

غذاساز و گوشکوب برقی و چرخ گوشیت و ماشین ظرفشویی گ ماشین لباسشویی ده کیلویی و سبزی خورد کن میوه خشک کن هوا پز تخم مرغ اب پز کن ساندویچ ساز و.... 

خیلی چیزا بدون استفاده یا غیر ضروریه مثلا غذاساز میگیری دیه چرخ گوش نگیر ی چای ساز میگیرید دیه سماور خریدن معنا نداره یا چندین دست کتری قوری متفاوت

یا خرید مایکروفر و اون تستر یکیش کافیه

یا یخچال ساید یا دوقلو بااین خرجا حالا یخچال سادشم پر نمیشه

اتوپرس و اتو بخار و اتودستی نمیخاد یکیش بخر

جارو شارژی جارو روباتیک جارو برقی 

فقد یکیشو بخر و......

خبلی از وسایل همینجوری 

مرسی قشنگم آره ولی خب من دودست مبل میخرم سرویس چوب اتاق هست میزان‌میزناهار خوردی خیلی چیزا هست واقعا ...

اره خدایی سنگین میفته انشالا همه جوناخوشبخت بشن عزیزدلم..ببین خرده ریزای اشپزخونه چیارو خریدید

ببین من نزدیک بانه و تقریبا گناوه م کدومشون جنسش اصلی تربهتره

الجی الان کره پیدا میشه سامسونگ گمون نکنم کره پیدا بشه

الجی بگیر

چ مارکای خریدید نگفتن مارکای خوب بازارچیه

عزیزم واس من مثلا اسپرسوسازم مباشی ماکروویو سامسونگ هرکدوم یه مارک نمیشه گفت کدوم خوبه مثلا دیدم ماکروویو سامسونگ توش بهتره خریدم یا اسپرسوساز مباشی مارکش خوب بود خریدم هر کدوم یه مارکه

خارجیا همونوالحی و سامسونگش هم شده چینی اگه حرفمو باور نمیکنی از یه اشنا که شغلش لوازم خانگی هست بپر ...

کره فقط تو گناوه و بانه پیدا میشه 

اره خدایی سنگین میفته انشالا همه جوناخوشبخت بشن عزیزدلم..ببین خرده ریزای اشپزخونه چیارو خریدید

همه چی خریدم جز چرخ گوشت قاشق مرباخوری چنگال همه چی قابلمه همه نوعش روحی تفلون و... ما رسم داریم کامل همه چی باشه تا رنده برقی ک لازم نیست خریدم