2777
2789
اره خدایی موافقم بعد ی چیزی یعنی مثلاخرده ریزای اشپزخونه نگیرم مثل تخت گوشت یا مثلا کارد یا مثلا جا ...

اینا بعدن بدردت میخوره خرد ریزا اتفاقا واجب تره

مثلا نگا کن ببین خونه بابات چ مدل اتویی استفادا میکنی اگه اتوبخار سادس همونو بخر چون بعضی اتوپرس میخرن نمیتونن هم هیچوق استفاده کنن

یا چرخ گوشت ببین با کدوم راحتی چرخ گوشت غذاساز خرد کن 

سوفله خوری مسخرس میز ناهارخوری توخونه کوچیک معنا نداره دکور جات و کنسول و رگال بی معنیه چندین دست چینی و ملامین و استیل و ارکوپال واینا بیخوده و... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کره فقط تو گناوه و بانه پیدا میشه  

همونام واقعا کره نیست 

ما چندسال پیش خریدم خیلی عالی هست خداروشکر اما الان دیگه همونجام بیشتر تقلبی شدن 

یخچال الجی ۷۰ خورده ای ناقابل

بچه هامیشه خرده ریزای اشپزخونه بگید چیاواجب..وسایل برقی منظورم نیس مثلا مث همین چاقو دم دستی یا تخت ...

چنگال مربا خوری قاشق چاقو قابلمه لیوان سوپ خوردی ۳دست غذا خوری گرفتم 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

ای وای چرااخه کجایی هستید مگه

ما کرجی هستیم کلا مامانم دوست داره کامل بده بابام حساسه میگه همه چی باید داشته باشی 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

شما  ی میلیارم وسیله برقی بخری بازم چیز میز میمونه قهوه ساز  سرخکن غذاساز و گوشکو ...

دقیقا اکثر وسایل برقی جزو جهیزیه نیست و یه عده میذارن و اشتباه هم هست

همین گوشکوب برقی و سرخ کن و اینا همش جزو جهاز نیست

حتی غذاساز و رنده برقی هم ناکارامده

بخارپز و پلوپز برقی ناکارامده

خیلیا میگن فلان بهمان کارمندی خوبه و میشه غذا پخت ولی قبول ندارم

برنج سر جمع ۴۵ دقیقه کار داره پختش

خورشت هم معمولا همه شام میذارن شاغل باشن از ظهر میذارن

گوشکوب برقی بیفایدس سرخ کن بیفایده ترین وسیله ممکنه

تستر هم خوبه چون مایکرویو خوب نیست

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
اشنابانه داریم بنطرت قیمت بانه خوب یاگناوه

والا قیمت به تازگی نگرفتم باید باهاشون تماس بگیرید بپرسید ولی خودم سه تیکه رو از بانه گرفتم اگه رفتید بانه اقای خدایی پرسش کنید

همونام واقعا کره نیست  ما چندسال پیش خریدم خیلی عالی هست خداروشکر اما الان دیگه همونجام بیشتر ...

درسته عزیزم

والا با همون ۱۲۰ تومن وام ازدواجت میتونی جنس ایرانی بخری . یه جهیزیه کامل تازه اضافه هم‌میاد تهش واس ...

عزیزم الان مبل پنجاه میلیونها😐دیگ برقی و فرش و آشپزخونه و خواب و اینا بماند

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

ما فامیلامون چند تیکه که انداخن گردن دوماد

با ۶۰ ت گرفتن همین امسال

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر