2777
2789

من آشپزخونه خریدم فعلا۵۰۰میلیون شده 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

عزیزم یچیزم بگم نمی خواد خیلییی بخری

مثال مامان من پلوپز داره هواپز داره هزار تا چیز برقی دیگه داره ولی دریغ از یک استفاده

هوشمندانه بخر

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بنظرم چینی یا ارکوپال یا کریستال حالا هرکدوم از این سه تا که خودت دوست داری و قابلمه یه سرویس بردار ولی بجاش کامل تر بردار جای اینکه ۲ تا یا ۳ تا برداری

ولی یه زخمایی هس بدتر از مرگه ...!                         بد شدی بد نبودم باهات یه دفم که ...!                       به پشمان خود یا دهید هر تاپیکی ارزش رقصان شدن در هوا را ندارد !                                                      🐐🐩🧸🐥🗿🤝

لیست برقی های ضروری که نت در آوردم همشون قیمت لوازم ایرانی هستن

یخچال دوقلو ۳۰ ، لباسشویی ۱۲ ، اجاق گاز ۱۳ ، 

چایساز ۲ ، آبمیوه گیری ۲.۵ ، چرخ گوشت ۳ ، گوشکوب سه کاره (گوشکوب همزن خردکن) ۱.۵

جارو برقی ۴.۵ ، اتو ۱.۵ ، پنکه ۲ 

جمع برقی ها ۷۲ میلیون 

دیگه بسته به بودجه ات میتونی بیشتر بگیری مثلا چیزایی مثل ماکروفر ماشین ظرفشویی و .... 

عزیزم اسم مارک های هرکدوم نوشتی؟

نه مارک خاصی ننوشتم ولی حدود مبانگینش بود از دی ..جی .. کالا نگاه کردم دیدم میانگین اینه میتونی از توش قیمتا را ببنید ولی این لیست ضروریاس مثلا یخچال فریزر امرسان دور و بر همون ۳۰ بود انگار باید ببینی چه مارکی میخوای بخری