2777
2789
یک دست‌کافیه قابلمه با یکی‌دوتا قابلمه تک  ظرف پذیرایی اندازه ۱۲ نفر دم دستی ۶ نفره بخره

ظرف پذیرایی چینی درین یا مشهد یااین جورمارکا۱۸نفره مدنظرمه و دم دستی ی ۱۲

ن بابا ی دس قابلمه نمیشه حداقل دو دست باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هالطفابگید چن دست لیوان چن تاقندون چن تاسینی یا چن دست پارچ و لیوان

۱۲تا لیوان برا مهمونا ۶تا دم دستی 

دوتا قندون مهمونا یکی دم دستی 

سینی واسه مهمونا بخر واسه دم دستت هم دوتا معمولی 

ظرف هم ۱۲ نفره یا دوتا ۶ نفره واسه مهمونا یه ۶ نفره هم دم دستی

من یخچال دوو خریدم چهل و خورده ای  الان فکر   ظرفشویی هست ۲۱تومن لباسشویی هم فکر کنم ۱۵توم ...

چراگفتن یخچال دوو خوب نیس دقیقا منم چن وقت پیش رفتم دیدم خیلی خوشم اومد و قشنگ بوددلم خواس ولی بعضیاگفتن دوو جالب نیس

لبلسشویی و ledچ مارکی پیشنهادمیدید

ظرف و ظروف یعنی چیامثلا..اصن چن دست قابلمه بخریم۳دست کافیه

یه دست قابلمه کافیتونه 

یه دست ۱۲ نفره ارکوپال پیش دستی هم داره پلو خورش خوری و دیس و همه چی داره نمیشکنه و از چینی هم ارزونتره

کتری قوری یا چای ساز(یکیش)

یک دست پارچ و لیوان

یک دست فنجون

قاشق و چنگال

سرویس پلاستیکی سطل و ابکش و ....

برقی هم بالاتر نوشتم

اگه اینه شمعدان دارید میز ارایش نگیرید

اگه ندارید سرویس خواب با میز ارایش

یدونه فرش کافیه اگه دوماد میگیره بدید اون

یک دست مبلمان راحتی و تمام

دیگه به هیچ وجه خوردپاش نگیرید 

خوردپاش واجب بعد عروسی تکمیل کنید

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
چیو الجی با چ قیمتی خریدید و چیوسامسونگ با چ قیمتی

ببین ما لیست قیمت فعلا نزدیم فعلا فقط داریم میخریم نامزدم ماشین لباشویی و تلویزیون و یخچال و ماشین ظرفشویی سامسونگ خریده

بعد ما ماکروویو سامسونگ خریدیم اسپرسوساز مباشی خریدیم و خیلی چیزای دیگ مارک دیگ هستن ولی جنس خوب خریدیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

یه دست قابلمه کافیتونه  یه دست ۱۲ نفره ارکوپال پیش دستی هم داره پلو خورش خوری و دیس و همه چ ...

اره خدایی موافقم

بعد ی چیزی یعنی مثلاخرده ریزای اشپزخونه نگیرم مثل تخت گوشت یا مثلا کارد یا مثلا جارودستی نپتون اینارونگیرم یاظرف جاترشی یاصبحونه یعنی اینارونگیرم..سمارو نظرمه بخرم 

خارجی ها نمایندگی ندارن ، قطعات پیدا نمیشه و قیمت ها خیلی بالاست

خارجی اصلا کارش به نمایندگی نمیکشه

ایرانیا اسمشونه نمایندگی دارن هیچیشو نمیتونن تعمیر و درست کنن و فریب میدن خارجی هم از گناوه یا بانه بگیرید بهتون جنس خوب میدن که تا ابد کار کنه و باید باهاشون طی کنید

یخچال دوقلو ایرانی  قبل تحریما خریدیم موتورش بااینکه المان بود اونموقع  برای ترک در یخچال دوبار رفت تا مشهد و برگشت یه صفحه پلاستیکی نتونسته بودن داخلش بندازن چسب کردن فرستادن میگفتن قطعه نیست

پول رفتو برگشتم دادیم 

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه