2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم از همسرم جدا شم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 69 پست
احساس گناه بهش میدن هی میگن پدرتن مادرتن گناه دارن ازبس میگن چشمشو حس میکنم روی من بسته

تا میتونی کاری کن خونه واسشون جدا بگیرع وگرنه زندگی دیگه نمیتونی بکنی

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه واجبه دوتا معتاد توشهر زندگی کنن که از پس هزینه ها هم برنمیان یکاری کن برن روستاشون که خونه دارن از خودشون اونجا.عزیزم هیچوقت اسم جدایی پیش شوهرت نیار باسیاست ومهربونی تو مشتت بگیرش چون میگی خوبه دلسردش نکن بچه توراهی داری مشکلتو بزرگ نکن .بگو دوس دارم برم تو خونه خودم که تازه سازه بخاطر اتاق بچه و.. شوق دارم بعدم بگو خانوادت یبار ببین چقدر دعوا انداختن که بیرونشون کردی ارامش اون خونه جدیدو زهرمارمون میکنن بفکر باش برن یجایی این دوتفر🤕

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
چه واجبه دوتا معتاد توشهر زندگی کنن که از پس هزینه ها هم برنمیان یکاری کن برن روستاشون که خونه دارن ...

پدرم 157روزه ک فوت کرده روزی هزار بار میگم کاش من. بجای پدرم از دست اینا مرده بودم واقعا رسیدم به ته خط

خدایا نمیدونم چرا این پدر مادر ایقد بیخیال و بی مسئولیتن

همسرمم نمیتونه با اونا مشترک زندگی کنه اصلا نحوه زندگیش با پدر مادرش فرق داره ولی از بس بقیه هی بهش میگن پدر مادرتن گناه دارن زمستونه ندارن احساس گناه ب همسرم میدن یجوری تو گوشش میخونن ک چشمش منو نمیبینه انگار

چه واجبه دوتا معتاد توشهر زندگی کنن که از پس هزینه ها هم برنمیان یکاری کن برن روستاشون که خونه دارن ...

یبار گفتم پدرشوهرم گفت اوه ما اونجا نمیتونیم زندگی. کنیم خستم کردن بخدا من با هر شرایطی از زندگیم کنار همسرم ساختم سوختم باهاش ب امید همین روز ک برم تو خونه خودم کنارش زندگی کنم آرامش داشته باشم 

الان اینا نمیزارن 😔واقعا کاش مرگ دست آدم بود 

یبار گفتم پدرشوهرم گفت اوه ما اونجا نمیتونیم زندگی. کنیم خستم کردن بخدا من با هر شرایطی از زندگیم کن ...

تروخدا انقدر اسم مردن نیار.بخاطر تودلیت وهمسرخوبت بخاطر جوونیت روحیه داشته باش اینا همه میگذره همه چی درست میشه انقدر هرس نخور هیچی ارزش عذاب کشیدن نداره یکم ریلکس باش دوست من🌷ایشالا همه چی پشت سر هم درست میشه خیالت راحت

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

عزیزم چکار کردی

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
عزیزم چکار کردی

سلام عزیزم 

بیخیال شدم تصمیم گرفتم. محل ندم بهشون 

و فقط ب همسرم. گفتم اگر چنین تصمیمی داری اول باید توافقی جدا شیم همسرمم ترسید ولی میدونم خودشم چنین کاری نمیکنه بخاطر من و آسایشمون