2777
2789
عنوان

وقتی به آغوش نیاز دارم

709 بازدید | 25 پست

وقتی به آغوش نیاز دارم یه پتو مسافرتی میپیچم دور خودم و یه لیوان نوشیدنی گرم می گیرم دستم و میشینم روصندلی پشت پنجره 😔😔 ... 

و همسری که بود و نبودش فرقی نداره ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ .....

قلبم صداش اومد 

چقدر غمگین...... 

و مردهایی ک بغلشون میتونه معجزه کنه ولی دریغ میکنن از همسرشون 

ب بهانه فشار  های بیرون  یا فشار اقتصادی 

مرد های عزیز .... کمتر پول بیار ولی بغلاتون کمرنگ و بی احساس نکنید

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

فدات که درک کردی منو

درکت میکنم چون  خودم ساعتها یاد بغلش  پتومو  سفت بغل میکنم 

و صدای گریه امو با پتو خفه میکنم 

و آتییش میگیرم ک  دیگه ندارمش 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

رابطمون داغونه  طلاق عاطفی  خداروشکر اهل خیانت هم نیستم

منم چند مدت پیش اغوش میخواستم ولی الان شکر خدا عادت کردم🤣حال تورو داشتم خیلی ناله و اشک ریختم الان آرومم🤕

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
منم چند مدت پیش اغوش میخواستم ولی الان شکر خدا عادت کردم🤣حال تورو داشتم خیلی ناله و اشک ریختم الان ...

هم خوبه هم بد 

خوبیش اینه دیگه   انتظار اومدنش نمیکشی ک اذیت بشی

بدیش اینه رابطتتون رو ب سردی میره اگه همسرت نخواد جبران کنه 

هم خوبه هم بد   خوبیش اینه دیگه   انتظار اومدنش نمیکشی ک اذیت بشی   ...

نه دیگه من گفتنی ها رو گفتم نیازام و انتظاراتم و گفتم دیگه هر چی هس بر میگرده به همسرم که منو بخواد باید شرایطم و بپذیره رابطه جن سی هم نیازی ندارم مادامی که دلش تماما مال من نیس 

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
نه دیگه من گفتنی ها رو گفتم نیازام و انتظاراتم و گفتم دیگه هر چی هس بر میگرده به همسرم که منو بخواد ...

پر از دردع حرفات ولی عادی میگیشون 

این نشون میده چقدر تنهایی درد کشیدی و کسی جز خودت آرومت نکرده و همین ترو قوی کرده ...  

نیاز جنسی اگه احساسش نکنی   افسرده  و داغداری( این داغ میتونه از دست دادن ی عزیز باشه چ با مرگ چ جدایی قلب).... اگه بکنی و پاسخش ندی دیر یا زود می پوکی 

انشالله ب زودی حرکت همسرت ب سمتتون ببینی .   همسری ک قوی شده رو از دست نمیدن قطعا