بچه ها دوس دارم ازدواج کنم ولی از خواستگارام تا حالا کسی نبوده ازش خوشم بیاد واقعا دلم بچه و یه زندگی جدید میخواد . خسته شدم از خانوادم برام دعا کنین . حداقل اونموقع دغدغم بچه و اینا میشه و کل زندگیم نمیشه اینترنت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا مث منی ما دخترا چرا برای ازدواج عجله میکنیم بشین کیفتو بکن از الان بچه شوهرو میخوای چکار زندگی بعد ازدواج مثل فیلما گل و بلبل نیس گاها میگم کاش ترشیده بودم و تو خونه می موندم
فقط یکیو دوس دارم اگر ب اون نرسم باهیشکی ازدواج نمیکنم ک حسرت خانواده تشکیل دادن ب دلم میمونه
برایم شعر بفرست...!حتی شعر هایی که عاشقان دیگرت برای تو می گویند...!می خواهم بدانم ...دیگران که دچار تو می شوند ، تا کجای شعر پیش می روند..! تا کجای عشق ...تا کجای جاده ای که من در انتهای آن ایستاده ام!
عزیز دلم آن شاللع خدا به حق آبروی حضرت زهرا برات بهترین ها رو رقم بزنه .ولی تو فکر شوهر نباش که هیچی توش نیست .درست بخون .یذشغلی پیدا کن دستت تو جیب خودت باشه .قوی باشی اون وقت ازدواج کن
ای بابا مث منی ما دخترا چرا برای ازدواج عجله میکنیم بشین کیفتو بکن از الان بچه شوهرو میخوای چکار زند ...
از نظر عاطفی خیلی کمبود دارم حس میکنم ازدواج کنم این نیازم برطرف میشه . چون خونوادم هیچ لطف و محبت عاطفی بهم نکردن حتی یه آفرین ساده برا نمرات خوبم نگفتن