2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 74 پست
اینحور میخوای راهنمایش کنی .بهتر نکنی

🤣🤣 ببین اینجور میشه کودک همسری من خودمم ۱۹ سالگی ازدواج کردم الان ۲۵ سالمه تو کشور های خارجی این فرهنگ جا افتاده ازدواج باید بالای ۳۰ باشه ولی متاسفانه تو کشور ما همش سن ازدواج میاد پایین تر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسمو هم ادامه میدم اتفاقا جز درس چیزایی ک مربوط ب درسای اصلی خودم نیستن هم میکنم

خب دیگه.... هنوز که سنی نداری... خودتو سرگرم کن به وقتش بهترینش برات اتفاق میفته... 

من خودم تو سن کم از رو احساس ازدواج کردم... تا چشم باز کردم خونه شوهر بودم... خداروشکر نمیگم بد بود زندگیم ولی خیلی چیزایی رو داشتم تجربه میکردم که برام خیلی زود بود... خیلی بی تجربه بودم... خیلی ضربه خوردم... اصلا  هیچی با تصورات من یکی نبود... پس اصلا عجله نکن برای یک عمر  از رو احساس تصمیم نگیر 

من ۲۲سالگی عقد کردم الان ۲۴سالمه و یکساله ک عروسی کردم خواهر زادمو میبینم خیلی دلم بچه میخواد راستش اما خب فعلا شرایطشو ندارم شوهرم باید پاشو عمل کنه خودمم هنوز فرصت دارم 

فقط درست بخون .تا به جایی برسی .دستت تو جیب خودت باشه .ببین باید اعتماد به نفست بالا ببری .به خدا ای ...

بازم ممنون ازت ولی کاش حداقل یه نفر دوسم داشت خیلی تنهایی داره خفم میکنه 😞💕 بیشترش بخاطر حس تنهاییمه وگرنه از ازدواج و بدبختیاش همه چی میدونم 

خب دیگه.... هنوز که سنی نداری... خودتو سرگرم کن به وقتش بهترینش برات اتفاق میفته...  من خودم ت ...

آخه میترسم سنم بره بالا اونموقع همینا هم نیان . اخه میگن دختر تو رنج سنی ۲۵ اینا بیشتر میخوان مردا