2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر عاطفی خیلی کمبود دارم حس میکنم ازدواج کنم این نیازم برطرف میشه . چون خونوادم هیچ لطف و محبت ع ...

سخت در اشتباهی 

چ خبره عزیزم 21 سالگی خیلی الان زوده 

از ی خانم 36 ساله بشنو خیلیامون بعد ازازدواج تو منجلاب فرو رفتیم. کی گفته ازدواج صد درصد از تنهایی درت میاره بخدا خیلیا بعد ازدواج تنهاتر شدن سرخورده شدن افسرده شدن فقط ب ازدواج فکر نکن نابود میشی ب ازدواج درست وعاقلانه وبمو قع فکر کن.. 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
یه بار هم نه مادرم ن پدرم بغلم نکردن کلی عقدش ب دلم مونده . عین چی جلوشون گریه میکردم حالا ب هر دلای ...

من الان که رفتار شوهرم با دخترم که ده سالشه رو میبینم... میبینم که چقدر من کمبود عاطفه داشتم مثلا شوهر من دخترمو روزی چند بار میبوسه کلی تو آغوشش میگیره یا قربون صدقش میره... ولی منو کی بابام بوسیده... عید تا عید... حتی یادم نمیاد آغوش بابامو... 

همین بود که تو پونزده سالگی از رو احساس تن به ازدواج دادم و خودمو از همه چیز عقب انداختم 

سخت در اشتباهی  چ خبره عزیزم 21 سالگی خیلی الان زوده  از ی خانم 36 ساله بشنو خیلیامون بع ...

وای ..... اخه میدونی همه دخترای اقواممون از من کوچیک ترن یا فوقش یه سال بزرگ ترن همشون ازدواج کردن میترسم کلی مسخره بشم

من الان که رفتار شوهرم با دخترم که ده سالشه رو میبینم... میبینم که چقدر من کمبود عاطفه داشتم مثلا شو ...

وای چقد خوب که شوهرت نیاز عاطفی دخترتو برطرف میکنه خوشحال باش ک دخترت مثل خودت غصه و کمبود عاطفی دیگ نداره خودتم کلی بهش محبت کن بازم مادر یه چیز دیگس

وای ..... اخه میدونی همه دخترای اقواممون از من کوچیک ترن یا فوقش یه سال بزرگ ترن همشون ازدواج کردن م ...

هههه چ طرز فکر بچه گانه ای 

من کاش جا ی شما بودم حیلی راه در پیش داری برو خود تو با درس بکش بالاا تو به اونا نگاه نکن. همه اش اشتباه هست. 

اعتماد بنفس تو بالا ببر زندگیتو خودت بساز. شاهزاده با اسب سفید همه اش سرابه. 

بعد ب م. قع. با بهترین ازدواج کن. با این طرز تفکر بری تهش سرابه

. فکر کردی همه ی ماکه ازدواج کردیم الان کاسه ی عاطفیمو ن لبریزه  غرقق در عشقیم  کمبود محبت نداریم خیر ایتخبرا نیست. 

خیلیا مون افسرده وتنهاتر شدیم 

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
هههه چ طرز فکر بچه گانه ای  من کاش جا ی شما بودم حیلی راه در پیش داری برو خود تو با درس بکش با ...

خونه ی بابات بهترین وامن ترین نقطه ی جهانه حتی اگر بابا مامانت بدترین باشن ب نظرت 

هههه چ طرز فکر بچه گانه ای  من کاش جا ی شما بودم حیلی راه در پیش داری برو خود تو با درس بکش با ...

ممنون از راهنماییات . سعیمو میکنم با همین درس خوندنم خودمو بالا بکشم 💕

ممنون از راهنماییات . سعیمو میکنم با همین درس خوندنم خودمو بالا بکشم 💕

افرین

بعدها ب الان میخندی

برو جایگاه اجتماعی بدست بیار 

ازدواج تا 35 سالگی هم میشه ولی برا درس وکار دیر میشه

ب موقع هروقت کیس مناسب بود ازدواجم میکنی ولی روش تمرکز کنی آینده ات خراب میشه

افرین بعدها ب الان میخندی برو جایگاه اجتماعی بدست بیار  ازدواج تا 35 سالگی هم میشه ولی برا د ...

با خودت مهربون باش خودتو الکی ودست کم نگیر. بالا ففکر کن با فکر باز ایندتو خودت برنامه ریزی کن. ازدواج خوبه ولی درست وعاقلانه و بموقع