mina_sam_1813 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 5341 عنوان از بی بچگی مُردم... 362 بازدید | 24 پست چیکار کنیم یکسال و خورده ای اقدامم سن همسرمم بالاس اسپرماش مشکل داره خودمم تنبلی دارم بنظرتون برم ای وی اف خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍 1401/09/25 | 02:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاک_جیغ عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 643 هرچی زودتر برو گلم باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
لیموترش0عسلی عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 17030 من جای شما بودم بچه ای رو به سرپرستی قبول میکردممگه حتما باید از ژن خودت باشه تا بچه خودت باشه؟
سوگند96 عضویت: 1396/02/17 تعداد پست: 12196 برو دکتر ببین دکتر چی میگه متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن احترامی ک بهشون میذاري از شخصیت خودته نه کمالات اونا!
ریمااااااااااااا عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 1948 راحتی بخدا دوتایی از زندگی لذت ببرید از وقتی بچه دار شدم سرعت پیر شدنم دوبرابر شده اگر زندگی مرگ است و مرگ زندگی پس درود بر مرگ و مرگ بر زندگی
لیموترش0عسلی عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 17030 من جای شما بودم بچه ای رو به سرپرستی قبول میکردم مگه حتما باید از ژن خودت باشه تا بچه خودت باشه؟ البته ببخشید اینو میگم
باران_آبی عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10259 اگ هزینشو دارید برو خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22173 من جای شما بودم بچه ای رو به سرپرستی قبول میکردم مگه حتما باید از ژن خودت باشه تا بچه خودت باشه؟ اینقدر شرایطش سخته هااااا من شنیدم باید یه ملکی بزنی به اسم بچه 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
mami_pesaram عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 1677 انشاالله به آبروی حضرت زهرا و به حق این ایام..به زودی زود حاجت روا بشین و معجزه وار دلت شاد بشه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💞قاضی فقط خداست ..کمتر قضاوت کنیم 💞
mina_sam_1813 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 5341 هرچی زودتر برو گلم راس میگی ..عزیزم یکم دودلم از یکطرف میترسم از یطرفم دکترا میگن طبیعی حامله نمیشی خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
لیموترش0عسلی عضویت: 1400/08/05 تعداد پست: 17030 اینقدر شرایطش سخته هااااا من شنیدم باید یه ملکی بزنی به اسم بچه بله اونم هست
mami_pesaram عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 1677 راس میگی ..عزیزم یکم دودلم از یکطرف میترسم از یطرفم دکترا میگن طبیعی حامله نمیشی همسرتون عمل کنن بهتر نمیشن؟؟ 💞قاضی فقط خداست ..کمتر قضاوت کنیم 💞
mina_sam_1813 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 5341 من جای شما بودم بچه ای رو به سرپرستی قبول میکردم مگه حتما باید از ژن خودت باشه تا بچه خودت باشه؟ عزیزم اگ روزی بدونم دکترا ازم قط امید کردن حتما اینکارو میکنم فعلا امیدی هست و میخام تلاش کنم خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍