2777
2789
عنوان

سوتی 😁😁

8134 بازدید | 66 پست

بیایید از سوتی هاتون بگید بخندیم

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪

خودم یبار با خودم رفتم خرید دوتا رژ یکرنگو بزداشتم ب خالم میگم کدوم بهتره خالم😶🙄اینا ک یکی هست من🙂😶😏

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سوتیای من فاجعس نگم بهتره:/

بگو بخندیم😂😂😂

یک بار به داداشم گفتم بزار گلو از غذا برت پایین بعد برو 🤕

بعد خودش گفت غذا از گلو ببره پایین 🤣🤣

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست 

اومدم بگم عمو گفتم عنو.

حالا اینو بیخیال😐بابام بود اومدم نندازم رو جم که چیزای بد بد نده مثلا،انداختم روی مستند همون لحظه دوتا پاندا .....😐این کنترل واموندم از کار افتاده بود

ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
یه بار اومدم به شوهرم بگم کار پیدا کردی گفتم ک...ی‌..... ر پیدا کردی😖🤣🥲

😂😂😂😂

یک بار به داداشم گفتم بزار گلو از غذا برت پایین بعد برو 🤕 بعد خودش گفت غذا از گلو ببره پایین 🤣🤣

😂😂

اومدم بگم عمو گفتم عنو. حالا اینو بیخیال😐بابام بود اومدم نندازم رو جم که چیزای بد بد نده مثل ...

وااای😂😂😂

خواستم پول تاکسی و بدم تازه از بانک پول گرفته بودم ۵۰ تومنی دادم خرد کنه ولی دو تا پنجاهی تو هم تا ش ...

۵۰ تومنی هاتو برخ کشیدی😂😂😂😂

یه بار اومدم به بابام بگم این کارت فنی حرفیه ات هست گفتم این کارت ماینع فنیته🤣🤣🤣🤣

برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستین ممنونم🙏🙏🙏برای رسیدن به عشقم دعا کنین🙏🙏برای سلامتی خانوادم مخصوصا نامزدم <<الهم صل علی محمد وآل محمد>>😘😘😘😘بوس به اونای که صلوات فرستادن برام    نی نی یار.جون هرکس دوس داری دیگه تعلیق نکن به خدا دیگه خط ندارم اینم نامزدم از رفیقش گرفته😅😅   کاربر سال ۹۶م <<از قبول کردن درخواست دوستی معذوریم >>                                                یه شهریوری مغرور😍

وااای من الهه سوتی ام ازبچگیام تابه حال...بچه بودم عروسی دعوت بودیم پنج شش سالم بودازدامادخوشم اومده بودمیگفتم چرااین باعروس ازدواج کرده چرابامن ازدواج نکرده😔بدترین سوتیم که قبلاتوی سایت گفتم این بودکه داشتم باخانم همسایه احوالپرسی میکردم خواستم بگم زنده باشیدهول شدم گفتم هنوززنده ای ..

وااای😂😂😂

اصلا یادم میفتهههههه

یبارم حیاط بودیم عموم گفت برو در حیاطو ببند سرده

منم راست راست رفتم بستمش😐بعدش اومدم دیدم داره بهم میخنده 

ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز