2777
2789
عنوان

سوتی 😁😁

8136 بازدید | 66 پست

بیایید از سوتی هاتون بگید بخندیم

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪

خودم یبار با خودم رفتم خرید دوتا رژ یکرنگو بزداشتم ب خالم میگم کدوم بهتره خالم😶🙄اینا ک یکی هست من🙂😶😏

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سوتیای من فاجعس نگم بهتره:/

بگو بخندیم😂😂😂

یک بار به داداشم گفتم بزار گلو از غذا برت پایین بعد برو 🤕

بعد خودش گفت غذا از گلو ببره پایین 🤣🤣

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست 

اومدم بگم عمو گفتم عنو.

حالا اینو بیخیال😐بابام بود اومدم نندازم رو جم که چیزای بد بد نده مثلا،انداختم روی مستند همون لحظه دوتا پاندا .....😐این کنترل واموندم از کار افتاده بود

ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
یه بار اومدم به شوهرم بگم کار پیدا کردی گفتم ک...ی‌..... ر پیدا کردی😖🤣🥲

😂😂😂😂

یک بار به داداشم گفتم بزار گلو از غذا برت پایین بعد برو 🤕 بعد خودش گفت غذا از گلو ببره پایین 🤣🤣

😂😂

اومدم بگم عمو گفتم عنو. حالا اینو بیخیال😐بابام بود اومدم نندازم رو جم که چیزای بد بد نده مثل ...

وااای😂😂😂

خواستم پول تاکسی و بدم تازه از بانک پول گرفته بودم ۵۰ تومنی دادم خرد کنه ولی دو تا پنجاهی تو هم تا ش ...

۵۰ تومنی هاتو برخ کشیدی😂😂😂😂

یه بار اومدم به بابام بگم این کارت فنی حرفیه ات هست گفتم این کارت ماینع فنیته🤣🤣🤣🤣

برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستین ممنونم🙏🙏🙏برای رسیدن به عشقم دعا کنین🙏🙏برای سلامتی خانوادم مخصوصا نامزدم <<الهم صل علی محمد وآل محمد>>😘😘😘😘بوس به اونای که صلوات فرستادن برام    نی نی یار.جون هرکس دوس داری دیگه تعلیق نکن به خدا دیگه خط ندارم اینم نامزدم از رفیقش گرفته😅😅   کاربر سال ۹۶م <<از قبول کردن درخواست دوستی معذوریم >>                                                یه شهریوری مغرور😍

وااای من الهه سوتی ام ازبچگیام تابه حال...بچه بودم عروسی دعوت بودیم پنج شش سالم بودازدامادخوشم اومده بودمیگفتم چرااین باعروس ازدواج کرده چرابامن ازدواج نکرده😔بدترین سوتیم که قبلاتوی سایت گفتم این بودکه داشتم باخانم همسایه احوالپرسی میکردم خواستم بگم زنده باشیدهول شدم گفتم هنوززنده ای ..

وااای😂😂😂

اصلا یادم میفتهههههه

یبارم حیاط بودیم عموم گفت برو در حیاطو ببند سرده

منم راست راست رفتم بستمش😐بعدش اومدم دیدم داره بهم میخنده 

ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟