2777
2789
عنوان

سوتی 😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 8134 بازدید | 66 پست
وااای من الهه سوتی ام ازبچگیام تابه حال...بچه بودم عروسی دعوت بودیم پنج شش سالم بودازدامادخوشم اومده ...

🤣🤣🤣🤣🤣

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪
یبار دوس پسرم رفت شییر مور خرید اومدم بگم چقد غلیظه گفتم چقد کلفته مهدیییییی:/ چشای اون شد شیش تاااا ...

وای 🤣🤣🤣🤣🤣

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا یادم میفتهههههه یبارم حیاط بودیم عموم گفت برو در حیاطو ببند سرده منم راست راست رف ...

وای عالی بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جالبش اینه من ادم بد دهن بی ادبی نیستم ب کل ی سوتیای میدم ک همه تعجب میکنن پراشون میریزه

🤣🤣🤣

میبینی😐اصن ناحوره برامن

خوب بازم تعریف کن🤣🤣🤣🤣

یه بار شوهرم بوسیده بودم بعد لبش کرمی شده بود من حواسم نبود بهش بگم پاک کنه جاریم گفت اروم که شوهرم ...

🤣

با توجه به اسم کاربریت میشه فقط یدونه سوال بپرسم؟🥺

جانم بفرمایید

دیروز رفتم خونه دوستم دم اسانسور منتظر بودم بیاد یهو دیدم به چای دوستم یه پسر خیلییییییی خوشتیپ اومد دوستمم باهاش تو اسانسور بود از دوستم پرسید شما کدوم طبقه می رید اونم هل شد گفت هر طبقه که شما می رید پسره یه نگاهی کرد که دیوار بود می ریخت پایین منم زمین و گاز می زدم از خنده

نگران آینده نباش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 58 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز