2777
2789
عنوان

عفونت زنانه...

152 بازدید | 23 پست

سلام 

دوستان من کلا ترشحات سفید رنگ دارم الان بیشتر شدن دیروز یکم خارش داشتم ولی امروز خوبم فقط ترشح دارم میشه داروهایه محلی و کارایی که کردید رو بگید چکار کردین که بهتر شدین یا چی خوردین مثلا جوشونده ای چیزی؟ بونداره ترشحاتم 

خدایا شکرت... 
عنبرنسا دود کن با یه چادر بشین بالاش ک دودش بره تو رحم یا پماد کلوتریمازول

شما از عنبرنسا نتیجه گرفتین؟چندبار دود کردین؟منم عفونت پنیری دارم (قارچی)

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز بشین تو آب داغ با یه قاشق چایخوری جوش شیرین. اگه بهتر نشدی با چند بار انجام دادن دیگه برو دکتر. انواع عفونت قارچی داریم.

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.
شما از عنبرنسا نتیجه گرفتین؟چندبار دود کردین؟منم عفونت پنیری دارم (قارچی)

اره بنظرم کلا برای بیماری های کیستی و عفونت عالیه روزی یکبار یا یه روز درمیون

خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿
عنبرنسا دود کن با یه چادر بشین بالاش ک دودش بره تو رحم یا پماد کلوتریمازول

عنبر نسا چند سال قبل دود کردم بهتر نشدم ینی فکر میکنم زیاد روی من تاثیری نداره پماد هم به نظرت اشکال نداره سرخود برم بگیرم استفاده کنم؟ 

خدایا شکرت... 
عزیز بشین تو آب داغ با یه قاشق چایخوری جوش شیرین. اگه بهتر نشدی با چند بار انجام دادن دیگه برو دکتر. ...

ممنون گلم من شنیدم تو آب سرکه هم میشینن شما نشنیدین؟ 

خدایا شکرت... 
عنبر نسا چند سال قبل دود کردم بهتر نشدم ینی فکر میکنم زیاد روی من تاثیری نداره پماد هم به نظرت اشکال ...

نه پماد کلوتریمازول بی خطره از همین استفاده کن...عنبر نسا رو هم باید مرتب انجام بدی با یکی دوبار فایده نداره

خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿
ممنون گلم من شنیدم تو آب سرکه هم میشینن شما نشنیدین؟ 

چرا عزیزم میگن به نوعش فرق داره. اما من با سرکه جواب نمیگیرم. اما اکثرا اوقات با جوش شرین جواب میگیرم. اگه نگیرم دیگه میرم پیش ماما.

کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.
چرا عزیزم میگن به نوعش فرق داره. اما من با سرکه جواب نمیگیرم. اما اکثرا اوقات با جوش شرین جواب میگیر ...

اوکی ممنون از راهنماییت امتحان میکنم حتما 

خدایا شکرت... 
امتحان کنیم بهتر شدی یه خبر از خودت بده 🤗

من این ماه بعد پریودم ب شدت عفونت داشتم وسوزش چندبار استفاده کردم از عنبرنسا راستش بهترشدم دیگه عفونت ندیدم ولی سوزش دارم هنوز.میخاستم ببینم بقیه چندبار استفاده کردن.چون دیدم سوزشم قطع نشد گفتم برم دکتر

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر