2777
2789
عنوان

دوست تازه به دوران رسیده

267 بازدید | 9 پست

سلام  دخترا

دخترا من یه دوست قدیمی چندین ساله دارم که دو سه ساله  میره سرکار و جدیدا با یه پسره دوست شده موقعیت شغلی و مالی پسره هم  خوبه از دوستم سره

من هم در گذشته و هم در حال حاضر کلا شرایط خانوادگی و مالی و شغلی و تحصیلیم از دوستم خیلی بهتره و متاهلم شرایط نامزدمم واقعا خوبه 

من همیشه هوای دوستمو داشتم  همیشه راهنماییش میکردم ، هیچ وقت از بالا ب پایین بهش نگاه نمیکردم ، در زمینه درس ، خرید لباس و .‌‌.همیشه راهنماییش کردم  

حتی میرفتم دانشگاه راه دور از اونجا واسش سوغاتی می اوردم ، همیشه تو خوابگاه بهش زنگ میزدم 

قلبا دوسش داشتم 

ولی دوستم کلا یه چند وقتیه تغییررفتار داده 

مثلا من بهش پیام میدم میگم سلام و .. دوتا سه تا پیام میده و بعدبه من میگه روز بخیر یا فعلا !انگار من مزاحمم

خیلی رک به من توهین میکنه و عیبمو به روم‌میاره درصورتی ک من هیچ وقت عیباشو بهش نگفتم ! 

خیلی رفتارهای بد و ناراحتت کننده جدیداازش دیدم 

چندبار خواستم قطع رابطه کنم ولی پشیمان شدم 

همیشه میگم شاید اون‌منظوری نداره و من اشتباه میکنم ولی دوباره بهت ثابت میشه ک اشتباه نکردم

بنظرتون من چه رفتار یا چه صحبتی کنم  ک خودش منو بلاک کنه و قطع رابطه کنه ؟؟

شرمنده خیلی طولانی شد

چرا اون بابد تو رو بلاک کنه؟؟

واسه خودت ارزش قائل شو و خودت بلاک کن

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم همچین دوستی داشتم که بجز ضرر وافت هیچی برام نداشت

بهترین تصمیمی که گرفتم قطع رابطه باهاش بود

تو این مدت هم اعصابم راحته هم کلی رشد کردم

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

چرا اون بابد تو رو بلاک کنه؟؟ واسه خودت ارزش قائل شو و خودت بلاک کن

من چون نمیخوام اینکارو کنم 

مطمئنم اگه قطع رابطه از طرف من باشه  فک میکنه من حسادت کردم 

بگو چقدر عوض شدی.توکه اینجوری نبودی.اگه دوباره سربالا جوابتو داد بگو حیف من که چندسالمو برای تو هدردادم گربه کوره ی تازه بدوران رسیده

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید

اگه واقعا تصمیم داری با یکی قطع ارتباط کنی ،تعارف و خجالت و من بلاک نکنم اون کنه و .... باید گذاشت کنار

یه بار برای همیشه بلاکش کن و خلاص

منم یه دوست داشتم دقیقا همینجور پونزده سال بود باهم دوست بودیم چند تا رفتار ازش دیدم بلاکش کردم،زنگ میزد مامانم ،میومد دم خونمون 

ولی من تصمیم گرفتم تموم کنم و کامل تموم کردم 

حتی چند ماه پیش همسرش سکته کرد فوت شد،خودش پیام دادم حالم بده،خیلی برام سخت بود جوابشو ندم ولی باز جوابی ندادم

خیلی راحت حرفات رو بهش بزن و دیگه از نظر خودت این رابطه رو تموم شده بدون!

واقعا نمیخوام بهش بگم 

چون مطمئنم دنبال شنیدن این حرفاس  

احساس میکنم داره عقده گشایی میکنه