2777
2789
بابا میدونم اصلا میدونستی ادیسون از تنبلی از مدرسه اخراج میشه از همه هم بیشتر اختراع کرده اصلا از رو ...

آره والله این پسر من عاشق، بازی و ورزشه اصلا مشق، نوشتن دوست نداره خب چیکار کنم آخرش، ک قبول میشه شوهرتونم امیدوارم ب پله های بالاتر برسن پسر منم در پناه شوهرتون

سکوت سرشار از ناگفته هاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره والله این پسر من عاشق، بازی و ورزشه اصلا مشق، نوشتن دوست نداره خب چیکار کنم آخرش، ک قبول میشه شو ...

انشاءلله برای شوهرم دعا کن والله کاش نمیرفت سراغ دکترا انقد استادای شریف گیر هستن ک نگو سه تا مقاله عالی نوشته شوهرم یکیش که تو آلمان چاپ شده کاملا شرایط سخت دفاع رو داره ولی استادش زیر بار نمیره میگه بازم باید مقاله بدی هیچ کسم نمیتونه به استاده گیر بده اصلا خیلی اذیت میشه اگه رفته بود خارج چندسال پیش میتونست دفاع کنه اونجا مثل اینجا عقده ای نیستن.خیلی دلم براش میسوزه این همه استعداد چه فایده اینجا حیف میشه کاری که درخورش باشه نیست

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
انشاءلله برای شوهرم دعا کن والله کاش نمیرفت سراغ دکترا انقد استادای شریف گیر هستن ک نگو سه تا مقاله ...

براش، دعا می‌خوانم خواهری امیدوارم ک ب هرچی بخواین برسین خودت رو اذیت نکن فدات شم خدا بزرگه

سکوت سرشار از ناگفته هاست