2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردش زیاده از پریود خیلی بیشتره ولی از زایمان طبیعی کمتره خدا کمکت کنه گلم 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

چند سالته گلم چرا قلبش تشکیل نشد

بارداری اولت بود؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

حتما برو بیمارستان منم بیمارستان یه شب بستری شدم سقط شد سونو کردن وقتی دیدن کنده شده دیگه به کورتاژ نرسید صبح مرخص شدم من بیمارستان طرف قرارداد رفتم هزینه ای نگرفتن

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
قلب نداشت

مم‌ دقیقا اینجوری شدم گفتن فقط بری زایشگاه ولی شوهرم گفت اونجا خیلی اذیتت میکنن قرص گرفتم توخونه خیلی راحت سقط شد دردش مثل پرید داشتم اصلا مشکلی پیش نیومد حتی بعد سقط دکتر وسنو هم نرفتم اصلا نری زایشگاه اذیت میشی گلم