2777
2789

من قبلا سالن زیبایی داشتم کنارش یه مغازه اجاره کردم و لوازم ارایش اوردم فروختم متاسفانه سرمایه ام زیاد نبود که داخل شهر مغازه اجاره کنم توی همون محیط اطراف خونه مون گرفتم اکثرا اشنا و همسایه بودن میومدن قسطی میبردن 

بعضیا خوش حساب بودن بعضیام برای پس دادن پول فحاشی و تهمت و بدحسابی کردن گاها تا دوسالم پولمو پس ندادن بعضیام بردن هنوز ماهی صدهزار قسط میدن پولم حروم شد خیلی هم زبون دارن

زیاد راضی نبودم البته ضرر هم نکردم

حالا به سرم زده دوباره این کارو تکرار کنم هنوزم سرمایه ندارم داخل شهر بفروشم ولی توی محیط خودمون مشتریاش رو دارم 

چکار کنم که مثل دفعه پیش ازم زیاد نبرن و بدحسابی نکنن یا دزدی نکنن

یا بنظرتون فکر کار دیگه باشم؟ اون کار باعث شد مشتریای سالنمم زیاد بشه و کارمو جا انداخت مثلا طرف رنگ مو میخرید میومد میگفت خودت رنگ کن و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خودت آدم سرزبون‌داری هستی. وقتی کارتو شروع کردی بگو به هیچ‌عنوان قسطی نمیتونی بدی.

یا اگر توان مالیشو داری یکیو رو بذار که مغازه رو بگردونه و له اون بسپر که به هیچکس قسطی نده(چون ممکنه خودت چون اونارو میشناسی روت نشه).

اگ خوب روده همونکار و کن با یکم تغییر شیکتر با کلاستر هر چند کم...میتونی رو دیوار یا در سالن بنویسی نسیه نداریم حای شما دوست عزیز بعد مثلا تو پرانتز با ی استیکر خنده بنویسی اخه ۱۰۰تومن چیه دوست عزیزم چاپ کنی...یا رو ندی بهشون ک قرض ببرن

🌙

اتفاقا تو محله ما هم هستن و مشتری خوبی دارن چون الان خانم ها اکثرا قسطی هستن متاسفانه 

ببین برای خوش حساب تخفیفی بزار و اگر مشتری سابقه خوبی نداشته بهش قسط نده خیلی اصرار کرد بگو مثلا کارت ملیش رو ضمانت بزارن پیشت  

مثلا کسی یک تمن خرید می‌کنه بگواگر در ۴ قسط پرداخت کنین ۱۰۰ تمن تخفیف داره بالای ۴ ماه تخفیف نداریم . 

دیگه اینکارا بالا و پایین داره ولی الان تجربه کافی داری برای این کار . حتی در کنارش میتونی لباس زیر و شرت و جوراب و تاب و... هم کم کم بیاری و کارت رو‌ گسترش بدی 

مغازه محله ما از یه چیز ساده کوچیک الان شده پوشاک و آرایشی و حتی لوازم خونگی مغازه بزرگتری گرفته و کلی کارش گرفته البته ده ساله هست و جا افتاده