2777
2789

به خانوادم یا اطرافیانم میگم افسردگی دارم اونم شدید جدی نمیگیرن باور نمیکنن.من مدام به خودکشی و اینا فکر میکنم نیاز به روان پزشک دارم ولی اونا میگن مثلا چ مشکلی داری ک افسردگی گرفتی؟با وجود اینهمه مشکل بازم این سوال و میپرسن مسخره میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به کسی نگو افسردگیت رو خودت درمانش کن

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

برو پیش مشاور یا روانشناس ، روانپزشک خب معلومه دنباله علته دیگه مرحله بعد روانشناس باید بری پیش روانپزشک 

یه خانم مستقل و موفق که هم دبیر شیمی هست 🧪و هم محقق🧑‍🔬، در تلاش تولیدی خودش رو راه بندازه و کارآفرین بشه 💖و البته عاشق همسرشه ❤️🌹

شما زنگ بزن خط ۱۴۸۰ صدای مشاور که رایگان هست اونجا به صورت رایگان روانشناس علائمت رو بررسی میکنه و اگر لازم باشه کدش رو میتونی یادداشت کنی تا خانواده ات بعد از حرف زدن با روانشناس متوجه بشن که باید برای درمانت پیگیری کنن

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

اره برا خیلیا پیش میاد چیرای که تو ذهن توئه و دغدغه تو اونا ازش بی خبرن فکرمیکنن تو توخوشی هستی 

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
علتشو خودم میدونم

خب برای درمانشم اول برو پیش مشاور یا روانشناس بهتره

یه خانم مستقل و موفق که هم دبیر شیمی هست 🧪و هم محقق🧑‍🔬، در تلاش تولیدی خودش رو راه بندازه و کارآفرین بشه 💖و البته عاشق همسرشه ❤️🌹

من دهرساله قرص میخورم به هیچ کی نمیگم چون شعور درک کردن افسردگی رو هر کسی نداره 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
بنظرم منم داره همین ک بی ذوق میشی نسبت به همه چی همش غمگینی حوصله هیچی نداری هیچی خوشحالت نمیکنه&nbs ...

ما در روانشناسی انواع و اقسام افسردگی رو داریم مثلا زمان بروز حالات رو باید در نظر گرفته باشیم