2777
2789
عنوان

خواستگار 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 82 پست

خواهر کوچیکه من یه خواستگار داشت قرار گذاشتن که تو پارک همو ببینن . بعد یه نیم که حرف زدن پسره بی شعور درخواست بوس و لب و لمس بدنش رو می کنه خواهرمم کفششو در میاره می زنه تو دهنش پر خون می شه 

دفعه ی اول که از رابطه حرف نمیزنن...من گرمم فلانم...اینا اشتباهه...ولش طرف بدرد نمیخورده بعدم باکرگی ...

من اصلا باهاش راحت نبودم 

مدام تند تند حرف میزد بعد میگفت تو طرز ارتباط با پسرارو بلد نیستی کل کل میکنی😶😶 در صورتیکه

اصلا اجازه نمیداد حرف بزنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم من چرا احساس کردم که میخواست دروغ بده و راست بگیره.اتفاقا دنبال کسی بود که هیچکس بهش دست هم نزده باشه...واسه همین گاز گرفت و بعد بهت گف چرا وقتی گاز گرفتم اعتراضی نکردی انتظار داشت عصبی شی یا بگی این چه کاریه و فلان!!!!پیش خودش گفت این لابد با دست زدن و اینا مشکلی نداره و.......خلاصه حسم اینو بهم گفت

خدایا شکرت❣
خب من که زورم نمی رسید دستمو از تو دستش جدا کنم انگشتام له شد بس فشار داد من اعتراض کردم ولی خب کلا ...

نه بابا همه هم اینطور نیستن.. بعضی مردا فکر میکنن جذابن با این کارا..    وگرنه اون میدونه خونواده ها باخبرن .. ۳۳سالشه خوب و بد رو می‌فهمه.. بخواد از اون کارا کنه خودشو لو نمیده

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
بهتر بود همونجا میگفتی این کارای سبک چیه..  برای خودت احترام قائل نیستی برای من باش.  همون ...

من کلا هنگ کنم زبونم بند میره 

گفتم چرا اینطوری میکنی فقط گفت بعدها خاطره میشه

پس چرا جواب سوالش  ندادم بلاکم  کرد

عزیزم ببخشبد که اینو میگم ها.دیده که تو چیزی نگفتی و از طرفی عکس العملی نشون ندادی فکر کرده با کسی در ازتباط بودی  و کاری کردی.کاش میگفتی این چه حرفیه چه فکری پیش خودت کردی.

خدایا شکرت❣
نه بابا همه هم اینطور نیستن.. بعضی مردا فکر میکنن جذابن با این کارا..    وگرنه اون میدونه ...

میدونست اما رفتاراش خیلی بد بود موقع خداحافظی دستشو دراز کرد دست بده من دست ندادم به زور دست داد بعد بهم گفت یاد بگیر همیشه این مدلی دست بدی 

عزیزم ببخشبد که اینو میگم ها.دیده که تو چیزی نگفتی و از طرفی عکس العملی نشون ندادی فکر کرده با کسی د ...

نه نگاه کن دنبال کسی بود که باهاش ارتباط داشته باشه من گفتم سوالت خصوصیه جواب نمیدم کلافه میشد 

بعد گفتم افکار ماباهم فرق داره اونم گفت باشه 

و بعد بلاک کرد 

نه نگاه کن دنبال کسی بود که باهاش ارتباط داشته باشه من گفتم سوالت خصوصیه جواب نمیدم کلافه میشد  ...

اگه خاستگارت بود که اصن هیچ جوره نمیشه حساب کرد که دوس داشته باشه با همچین موردی ازدواج کنه.همه برا ازدواج دنبال کسی هستن که افتاب مهتاب ندیده باشه نجابت داشته باشه و....ولی اگه قصدش با تو دوستی و سرگرمی بود که هیچ بحثش جداس.با این شرایط من فک کنم هدفش دومی بود

خدایا شکرت❣
اگه خاستگارت بود که اصن هیچ جوره نمیشه حساب کرد که دوس داشته باشه با همچین موردی ازدواج کنه.همه برا ...

منم میگم هدفش دومی بود اصلا کیس ازدواج نبود 

حالا چرا دوست مامانم این نابغه رو به من معرفی کرد جای سواله واسم🙄

منم میگم هدفش دومی بود اصلا کیس ازدواج نبود  حالا چرا دوست مامانم این نابغه رو به من معرفی کرد ...

خب اون بنده خدا شاید اصن در جریان نباشه و ندونه به نظرم تو اولین فرصت حالا حضوری یا تلفنی اگه موضوع پیش اومد خودتون بگین که نرمال و ازدواجی نبود 

خدایا شکرت❣