2777
2789
عنوان

خواستگار 🙄

716 بازدید | 82 پست

یه نفر رو بهم معرفی کردن دو هفته پیش رفتم دیدمش 

تند تند حرف میزد اصلا مهلت نمیداد من صحبت کنم 🤨🤨

خودش سوال میکرد خودش نتیجه میگرفت و میرفت سوال بعدی🙄🙄

بعد گفت یه سوال که جوابش خیلی مهمه تابحال رابطه داشتی؟

من میخوام با کسی اشنا شم که قبلا رابطه داشته باشه بهم همون روز گفت که یه ازدواج ناموفق داشته

تعجب کردم اولین جلسه من چرا باید این سوال خصوصی جواب بدم 

گفتم خصوصیه و اگر اوکی شدیم جواب میدم  اصرار اصرار که الان بگو🤨🤨🙄🙄

نگفتم خلاصه انگار بعدش بادش خالی شد و ساکت شد یهو بازومو گاز گرفت😑😑😶😶هنگ کرده بودم 

گفتم چکار میکنی پاشدم راه افتادم سمت خونه 

تا سر خیابون همراهم میومد یهو دستمو گرفت فشار میداد انگشتام له شد الکی گفتم  من رسیدم نزدیک خونه باید برم 

بعدش زنگ زد که من جواب سوالمو گرفتم هی میخندید که من چیزی که باید فهمیدم اما

من بهرحال جواب سوالشو ندادم و بعد بلاکم کرد 😶

منم دوتاخطشو بلاک کردم 

به نظر شما واقعا قصدش ازدواج بود یا دوستی؟ 

دوست نبودیم معرفیش کرده بودن به نظرتون به معرف بگم که چطور ادمی بود؟

مشکل داشته طرف 😄😮

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره حتما به معرف بگو و ازش توضیح بخواه، بگو این آدم رو میشناسید که به من معرفیش کردید؟ بگو رفتارهای عجیب و ترسناک داشت 

البته درمورد سوالش درمورد اینکه قبلا رابطه داشتی یا نه، خب به نظرم اگر این موضوع برای کسی از اهمیت بالایی برخورداره که اساس تصمیم گیریش میشه، باید همون جلسه اول آشنایی مطرح بشه چون ممکنه دیگه لازم به جلسات بعد نباشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

سلام وقتی نمیخواهی  و پاسخت بهش منفیه، نیازی هم نداری که بشناسیش، میخای بشناسیش که چی بشه؟

باتوجه به توضیحی دادی، مثل اینکه حالش خوب نیست، شما رو گاز گرفت که چی بشه؟🤔🤔

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
آره حتما به معرف بگو و ازش توضیح بخواه، بگو این آدم رو میشناسید که به من معرفیش کردید؟ بگو رفتارهای ...

اونم همینو میگفت اولویت بود براش ولی کلا رفتارهاش طبیعی نبود شک دارم اصلا قصدش ازدواج بود!