2777
2789
عنوان

خواستگار 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 82 پست
کلی تعریف کرد ازش 🤢🤢 دوست مامانمه مامانم میگه نگیم ناراحت نشه

خواسته ببینه عکس تلعملت چیه.. چقدر حساسی.. کسی که رابطه داشته به دست گرفتن و این حرکات حساس نیست. 

چند سالشه؟ چند سالته؟

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعا ولی گفت فامیلیم خانوادشو میشناسم  پسره کلی از خودش تعریف کرد که جنوب شرکت داره و ...

خیلی جالبه با وجود همه اینا چه رویی داشته به معرف گفته زنگ هم زده جواب بگیرن ازت

این تعادل روحی روانی نداشته 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

ب معرف بگو میخوای معرفی کنی قبلش بهشون بگو چیزی نزنن بیان سر قرار

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

دفعه ی اول که از رابطه حرف نمیزنن...من گرمم فلانم...اینا اشتباهه...ولش طرف بدرد نمیخورده بعدم باکرگی یه دختر با فشار و وشگون مشخص نمیشه احمق

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
بعد پشت تلفن میگفت چرا گازت گرفتم اعتراضی نکردی گفتم من واقعا موندم تعجب کردم از کارت  میگفت م ...

من تعجب نکردم.. بعضیا راحتن..  این شخص قبلاً با خانومی بوده.. خوب بلده همه چیو.. چرب زبونم هست.. سنش هم حتما حدود ۳۳ ایناس

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
فقط اونجا ک بازوتو گاز گرفته اسی بخدا پوکیدم🥲😂😂باید میزدی تو دهنش

یه لحظه هنگ کردم  جاخوردم اصلا

یه سرو گردن از من بلندتر بود البته نشسته بودیم رو صندلی ولی کلا دست به زدنم ندارم😑🤭

اومدم خونه از خودم بدم میومد بی اجازه و یهویی بود کاراش 🤢🤢🤢

دفعه ی اول که از رابطه حرف نمیزنن...من گرمم فلانم...اینا اشتباهه...ولش طرف بدرد نمیخورده بعدم باکرگی ...

منظورش بکر بودن نبوده.. کلا خواسته ببینه با جنس مخالف افت و خیز داشته یا نه

یه لحظه هنگ کردم  جاخوردم اصلا یه سرو گردن از من بلندتر بود البته نشسته بودیم رو صندلی ولی کلا ...

بهتر بود همونجا میگفتی این کارای سبک چیه..  برای خودت احترام قائل نیستی برای من باش.  همونجا میشستی پهن میکردی..

خواسته ببینه عکس تلعملت چیه.. چقدر حساسی.. کسی که رابطه داشته به دست گرفتن و این حرکات حساس نیست.&nb ...

خب من که زورم نمی رسید دستمو از تو دستش جدا کنم انگشتام له شد بس فشار داد من اعتراض کردم ولی خب کلا دنبال رابطه بود نه ازدواج

۲۶

۳۳