2777
2789
عنوان

خواستگار 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 82 پست
خب اون بنده خدا شاید اصن در جریان نباشه و ندونه به نظرم تو اولین فرصت حالا حضوری یا تلفنی اگه موضوع ...

باشه حتما میگم به مامانم 

یه سوال اگر کسی بپرسه تو بچه نیستی مگه میشه رابطه نداشته باشی  پس سرد مزاجی چی باید جواب داد ؟ 

من اصلا باهاش راحت نبودم  مدام تند تند حرف میزد بعد میگفت تو طرز ارتباط با پسرارو بلد نیستی کل ...

بگو خودت که زن طلاق دادی معلومه بلد نبودی با یه زن ارتباط برقرار کنی...زنت سر این طلاق گرفت

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه حتما میگم به مامانم  یه سوال اگر کسی بپرسه تو بچه نیستی مگه میشه رابطه نداشته باشی  ...

باید میگفتی من ترجیح میدم درمورد این مسائل با همسر شرعی و قانونیم حرف بزنم‌.وای چه پرو بود خودش گفت اینارو؟باید میگفتی ما این چیزا رو خوب نمیدونیم همه اینا برا بعد ازدواجه

خدایا شکرت❣
منظورش بکر بودن نبوده.. کلا خواسته ببینه با جنس مخالف افت و خیز داشته یا نه

که چی؟کسی که بخواد سرتو کلاه بزاره میزاره جوری که خودت نفهمی

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
مرسی چرا من بلد نیستم جواب بدم😕😕

منم بلد نبودم یکی که زن طلاق داده بود خواستگارم بود بلد نبودم بگم برای چی زنت طلاق گرفت...

باشه حتما میگم به مامانم  یه سوال اگر کسی بپرسه تو بچه نیستی مگه میشه رابطه نداشته باشی  ...

ببین اینا یه مدل رفتارسنجی روانشناختیه..     

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

میگفتی جای صحبت این چیزا اینجا نیست. فکر میکنم  شمام بچه نیستی و مطلع باشی از این مسائل. 

ببین اسی این بار که گذشت ولی عجله ای جواب نده.. با مکث صحبت کن تا طرف مجبور باشه منتظر تموم شدن حرفت باشه. شمرده شمرده..  حتی وقتی سوال پیچ شدی و گیر کردی بگو باید به سوالات فکر کنم 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.