2777
2789
عنوان

عشقمو تو بیمارستان دیدم 😭 بیاید

1430 بازدید | 71 پست

بعد از دوسال ارتباط با کسی که دیوانه وار عاشقش بودم و دوسش داشتم الان دوسه ماهه کاملا جدا شدیم طوری که شماره هامونو عوض کردیم ، پسره ( داداش زنعمومه) با اینکه حرفایی زده که باید تا الان آرش متنفر میشدم اما هنوز دوسش دارم ته دلم ، دیشب خواب دیدم تو بیمارستانه و معدشو عمل کردن ( قبلا میدونستم معده درد عصبی داره یعنی ناراحت میشه معده درد میگیره ) انگار تازه از اتاق عمل اومده بود بیرون بیهوش بود گفتم حالا که منو نمیبینه برم یه دل سیر نگاهش کنم ، رفتم داشتم نگاهش میکردم یهو بیهوش اومد بعد بهم میگفت تروخدا منو ول نکن میگفتم نه باید برم الان خانوادت میان منو میبینن شر میشه ، میگفت نه کسی به فکر من نیست هیچکی نمیاد نرو تروخدا منم که رفتم خانوادشو صدا کنم ( زنعموم و مادرش) تو راه کلی سگ وحشی بهم حمله میکردن به سختی رد شدم ازشون ، بعد که رفتم سراغشونو از اهالی محلشون پرسیدم گفتن همون سگا که بهت حمله کردن اونا خانواده پسره بودن 😰 من همیشه همه خواب هام تعبیر میشه به واقعیت تبدیل میشه الان نگرانم میترسم اتفاقی براش افتاده باشه 

با توجه به دعوایی که داشتیمم نمیتونم برم خبرشو بگیرم چند بار واسه آشتی پیش قدم شدم ولی نهایت میرسیم سر خونه اول 🤦‍♀️ هر چی بهش توجه میکنم نسبت بهم بی اهمیت تر میشه 😭 زنعموم و مادرش باعث جدایی‌مون بودن الانم هر وقت منو میبینه حرصمو در میاره از داداشش تعریف میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه ی دوستی با فامیل اصلا خوب نیست 

طرف با فامیل ازدواج میکنه اختلاف بیوفته بینشون رابطه فامیلی به هم میخوره 

چه برسه دوستی🥲

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

خب دیگه اون سگا همونا بودن کلا سگ توخواب نشانه دشمنه توهم که ازشون رد شدی

فقط مونده عشقت رد شه و به هم برسین😍

خب توهم بی اهمیت باش نمیتونی حرصشو دربیاری؟

مردا اونجوری میکنن ک عشقشون بره سمتشون توهم بی اهمیت باش اون با خودش میگ نکنه کسیوداره منوفراموش کرده بعد میاد سمتت🥰

برای اینکه نگرانش کنی الکی مثلا آنفولانزا گرفتی ی کاری کن خبر بهش برسه 

دلش میترکه 

درد عشق بد ترین درد ممکنه الکی نگید چقد بیکاری 

خودشون از سر بیکاری تو نی نی سایت،  بعد به دیگران میگن بیکار😁😁

من اصلا نفهمیدم جوانی یعنی چه ، من یک‌راست از کودکی به کهولت رسیدم😔💔

ولش کن دیگهه چقدر سریشی

دنبال یکی باش اون دنبالت باشه نه تو دنبال اون

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله
خب دیگه اون سگا همونا بودن کلا سگ توخواب نشانه دشمنه توهم که ازشون رد شدی فقط مونده عشقت رد شه و به ...

اون نمیتونه رد بشه 😔 چند بار گفته از صد تا عشق میگذرم از مادرم و خواهرم نمیگذرم و عشقمو فدای مادرم میکنم و با تو دوسال مجازی بودم ولی با مادر و خواهرم سی سال واقعی 😐 این حرفاش خیلی قلبمو سیاه کرده ، تونستن میتونه خیلی راحت همه چیزو حل کنه ولی این وسط به خاطر خواهر و مادرش هم منو نابود کرد هم خودشو ،💔