2777
2789
عنوان

عشقمو تو بیمارستان دیدم 😭 بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 71 پست
اون نمیتونه رد بشه 😔 چند بار گفته از صد تا عشق میگذرم از مادرم و خواهرم نمیگذرم و عشقمو فدای مادرم ...

😕بهش میگفتی اگه نمیتونی به خاطر من غید همرو بزنی پس نمیومدی تو زندگیم

شاید مادرش نمیزاره!؟

مطمعنم ک یه روزی دست تو دست هم نصف شب تو خیابونا عاشقانه قدم میزنیم:)

ولش کن دیگهه چقدر سریشی دنبال یکی باش اون دنبالت باشه نه تو دنبال اون

نه اتفاقا من اصلا نذاشتم متوجه بشه من دنبالشم بیشتر اون دنبالم بود ، دوبار خاستگاری کرد ، تو این دوسال ۱۵ بار دعوا کردیم قهر کردیم جدا شدیم ۱۳ بارشو خودش پیش قدم شد واسه آشتی دوسه بار من رفتم سمتش ، ولی این بار کلا بحثش جداست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اتفاقا من اصلا نذاشتم متوجه بشه من دنبالشم بیشتر اون دنبالم بود ، دوبار خاستگاری کرد ، تو این دوس ...

خب تو چرا نمیری اونجایی گه میخواد زندگی کنی؟

میدونم سخته نمیشه...

اون نمیتونه رد بشه 😔 چند بار گفته از صد تا عشق میگذرم از مادرم و خواهرم نمیگذرم و عشقمو فدای مادرم ...

اووووه پس ولشکن

والا ما که ی شوهرمامانی گیرمون افتاده برو تاپیکاموبخون دوتای قبل ریدم به این زندگی

این خواب ی تعبیری داره شاید واقعا همون زعموت و مادرش باعث جداییتون شدن ! شاید پسره دوستت داره!

اینو که مطمئنم ، الان همش به خواهرش ( زنعموم) میگه نذاشتی دختر جاریتو بگیرم اون باب دلم بود ، منم دیگه زن نمیگیرم بزار بسوزم ، اونام هی دخترای مختلف بهش معرفی میکنن ولی اعتماد نداره به کسی میگه من نمی‌دونم این دخترا چه گذشته ای داشتن ، چون میدونست اون اول عشق زندگیم بود و من گذشته ای نداشتم الان کسی بهتر از من نمیتونه پیدا کنه ، دختر بدون گذشته پیدا نمیشه ، حتی وقتی میبینه بهش اصرار میکنن میگه میرم زن مطلقه میگیرم که حداقل بدونم گذشته داره ، نه دختر بگیرم به امید بدون گذشته بودن بعد بفهمم قبلا با کسی بوده ، اصلا یه شخصیت عجیبی ، ولی حرفاشو اصلا یادم نمیره اینکه میگفت تو رو فدای مادرم میکنم و با تو دوسال مجازی بودم با مادرم و خواهرم سی سال واقعی ، این مقایسه کردناشو نمیتونم فراموش کنم 💔

اینو که مطمئنم ، الان همش به خواهرش ( زنعموم) میگه نذاشتی دختر جاریتو بگیرم اون باب دلم بود ، منم دی ...

😕فازش چیه؟!

نه به اون ک تورو میخواد ن به این فدا کردناش😞

😕بهش میگفتی اگه نمیتونی به خاطر من غید همرو بزنی پس نمیومدی تو زندگیم شاید مادرش نمیزاره!؟

گفتم بخدا عین همین جمله رو گفتم ، گفتم من از همه چیزم میگذرم در صورتی گه توام بگذری ، این حرفا رو بهم زد کلا بد برداشت کرد من منظورم اصلا مامانش یا خانوادش نبود فقط گفتم از شغلش و شهرش بیاد شهر ما که اینجام کار و درآمد داره ، گفت نمیتونم بیام گفتم پس تو که از اول شرایط منو خودتو میدونستی چرا اومدی سمتم ؟! گفت حالا که شده 😐

گفتم بخدا عین همین جمله رو گفتم ، گفتم من از همه چیزم میگذرم در صورتی گه توام بگذری ، این حرفا رو به ...

😐وا مگه بچه بازیع 

خب تو چرا نمیری اونجایی گه میخواد زندگی کنی؟ میدونم سخته نمیشه...

من میرم هر جا بگه میرم حتی اون سر دنیا ولی اگه قراره من از خوانوادم دور باشم اونم باید دور باشه ، اونم از خانواده ای که همه دشمن من شدن ، اما زندگی که بخوام با مادرش تو یه خونه زندگی کنم نمیتونم کنار بیام ، زندگی با خانواده شوهر خوب جهنمه چه برسه به اینی که همه بدشون ازم اومده به خاطر حرفای زنعموم 

اووووه پس ولشکن والا ما که ی شوهرمامانی گیرمون افتاده برو تاپیکاموبخون دوتای قبل ریدم به این زندگی

وای دقیقا اینم همین حرفا رو میزنه که زن هزار تاست مادر و خواهر یکی ، اصلا این اخلاق مقایسه کردن مردا رو درک نمیکنم که زنشون رو در جایگاه مادر و خواهر میبینن هر کسی در جای خودش ، الان مگه ما اونا رو با پدرمون یا داداشامون مقایسه می‌کنیم خب میدونیم که باید پدرمو رو به عنوان پدر دوست داشته باشیم شوهر رو به عنوان شوهر اصلا این دو در یک جایگاه قرار ندارن که بخوای مقایسه کنی 🤦‍♀️

😕فازش چیه؟! نه به اون ک تورو میخواد ن به این فدا کردناش😞

چمیدونم بخدا 😐🤦‍♀️ خیلی پسر زرنگیه ها ولی بعضی وقتا یهو موجی میشه کلا عوض میشه ، حتی انقدر به خانوادش فشار آورده بود که من دیگه زن نمیگیرم و مجرد میمونم خواهرش دنبال دع ا نویس بود براش که نمی‌دونم بره از من سردش کنه یا بره کاری کنه با یکی دیگه ازدواج کنه 😏

چمیدونم بخدا 😐🤦‍♀️ خیلی پسر زرنگیه ها ولی بعضی وقتا یهو موجی میشه کلا عوض میشه ، حتی انقدر به خانو ...

وای عجب زنعمویی😐

من میرم هر جا بگه میرم حتی اون سر دنیا ولی اگه قراره من از خوانوادم دور باشم اونم باید دور باشه ، او ...

اره دیگه درسته 😕 مادرش تنهاس مگه؟

اره دیگه درسته 😕 مادرش تنهاس مگه؟

اره از اول تنها بود این اومد خاستگاری من شرایط همین بود میگفت میام شهر شما حتی من میگفتم مادرت تنهاست چی ؟ نمیشه تنها بمونه 🤦‍♀️ میگفت نه زن های روستا همه جمع میشن دور هم تنها نمیمونن اینجا خوش میگذره بهش 😏 تازه بعد دوسال یادش افتاده عهههه مادرش تنهاست 😊😒

2790
2778
2791
2779
2792