2777
2789

سلام خانما شبتون به خیر.این اولین تاپیک منه.

امشب از شدت کلافگی نمیدونم دارم چیکار میکنم.

من ادمیم که تا حالا کوچیکترین تجربه ای در رابطه با بیمارستان نداشتم حتی یه سرم هم نزدم تا حالا،یه برانول وصل نکردم.خیلی نگرانم بابت عملم.

مامانایی که تجربه سزارین داشتن لطف کنین از تجربیاتتون و نکاتی که کمکتون کرده یا چیز هایی که اذیتتون کرده برام بگین تا رعایت کنم.

شاید یه کم ارومم کرد خدا خیرتون بده.

سر عمل دعاتون میکنم 🥺🙏

خواهش میکنم برای سلامت من و دخترم دعا کنین من به دعا در حق دیگری واقعا اعتقاد دارم.

مرسی از لطفتون

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیییزم😍😍😍به سلامتی

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اصلا نترس ریلکس باش به این فک کن که قردا بوتو بغل میگیری نه چیز دیگه ای باخودت کاپوچینو و کمپوت گلابی حتما ببر 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ