2777
2789
عنوان

فردا نوبت سزارین دارم،از استرس دارم میمیرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 46258 بازدید | 346 پست
سلام عزیزم.ان شاءالله ب سلامتی زایمان کنی.بیمارستان خصوصی یا دولتی؟بی هوشی یا بی حسی؟

خصوصیه.

سزارین اختیاری

احتمالا بی حسی باشه ولی بهم گفتن معلوم نیست،فردا دکترتون تعیین میکنه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بی حسی اصلا نترس دردش از یک آمپول کمتره من هم سزارین با بی هوشی داشتم هم بی حسی بی حسی خیلی بهتره تا اثرش بره دردهای بعدشم رفته ولی بیهوشی هم بهوش بیای درد داری بعدم لحظه تولد بچه رو ببینی کلی لذت میبری

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
ابجی گلم ببین اصلا ترس نداره . اتفاقا خیلی شیرینه . اگه بیحسی باشه که خیلی خوبه بی حست میکنن بعد روی ...

من بچه دومم بی حسی بود توی کاشیا اتاق عمل سایه دکتر میدیم داره چکار میکنه🤣🤣سریع گفتم من میبینم پرده خوب بکشید جلو روم نبینم

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
از درد بخیه های بعدش میترسم،از اولین باری که قراره بلند شی راه بری و اینکه میگن شکمو فشار میدن برای ...

بخیه هاش درد ندارن وقتیم بلند میشی یکی کمکت میکنه و انقدر ک فک میکنی سخت نیست ولی اون قسمت فشار دادن شکم یکم درد داره ک اونم میگذره سخت نگیر..

منم پامو نزاشته بودم تا حالا بیمارستان اولین بار واسه سزارین عالیه هیچ استرسی نداشته باش🥲❤

دردش در چه حده؟

میترسم یبوست بشم یا زخمم خوب جوش نخوره.

چند روز بعدش دردت کم شد؟

خصوصیه. سزارین اختیاری احتمالا بی حسی باشه ولی بهم گفتن معلوم نیست،فردا دکترتون تعیین میکنه

بی حسی خیلی بهتره البته بعدش باید چند ساعت گردنتو تکان ندی نسکافه هم زیاد بخور

اینم بگم پمپ درد داشتم باورمیکنی درد داشتم ولی نمیدونم حالم یجوری بود انگار آرام بخش بهم زده بودن حالت خواب و بیدار بودم بقیه صدای آه و نالشون میومد ولی من اصلا. بهیچوجه زیر سرتون چیزی نزارین تا ۱۲ ساعت تا سردرد نگیرید بعدها

نگران نباش عزیزم ان شاءالله راحتترین زایمان رو دارید دخار نازت هم صحیح و سلامت بغل میگیری🤩 منم برا ...

ایشالا خدا به شما و همه منتظرا نی نی سالم و صالح بده🥺

دردش در چه حده؟ میترسم یبوست بشم یا زخمم خوب جوش نخوره. چند روز بعدش دردت کم شد؟

با بی حسی دردش در حد درد جای عمله که زیاد نیست ولی با بیهوشی وقتی به هوش میای دردش زیاده

هیچکس اندازه من یعنی ترس نداشت 

راضی بودم ۹ماه دیگه بچه ام تو شکمم بمونه ولی عمل نکنم 

از انژیوکت سوند آمپول بی حسی کمر شدید میترسیدم 

ولی وقتی رفتم دکتر گفت باید اون روز اورژانسی سزارین بشی فقط خداروشکر میکردم که زودتر دارم میبینمش خیلی حس شیرینیه بخدا انقدر که میترسیدم استرس داشتم ارزشش رو اصلا نداشت چقدر فکرم درگیر بود شب تا صبح به این فک میکردم چطور قراره بچه ام به دنیا بیاد

اخرم بعداز سزارین رفتم سی سی یو بستری شدم بخاطر فشار خون بالا

ان شاالله قسمت همه منتظرا بشه بحق این ایام عزیز دامن همشون سبز بشه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

بهت قول میدم راحتر از اون چیزی هست که فکر میکنی دروغ بهت نگم مدتی بعد به هوش اومدن جای بخیه درد میگیره که حتما به مسکن قوی نیاز هست من جات باشم که الهی یه بار دیگه این درد و تجربه کنم با خودم مسکن یا شیاف میبرم البته خودشون هم میدن نگران نباش اگه بیمارستان دولتی باشه نمیدن  وقت دردهات منو دعا کن خواهر که اون دردها بیاد سراغم و زودی باردار شم ممنون 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
از درد بخیه های بعدش میترسم،از اولین باری که قراره بلند شی راه بری و اینکه میگن شکمو فشار میدن برای ...

کاش نخ جذبی میگرفتی که برات بزنن

من اولی جدبی بود عالی بود عالی 

ولی دومی بخیه زدن کمی اذیت شدم اما هیچ کدوم جاشون نموند

فشار شکم هم نه زیاد درد نداره ولی یادت نره اصلا اصلا سر تکون ندی که سردرد بگیری

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم