2777
2789
عنوان

فردا نوبت سزارین دارم،از استرس دارم میمیرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 46258 بازدید | 346 پست

نگران نباش عزیزم ان شاءالله راحتترین زایمان رو دارید دخار نازت هم صحیح و سلامت بغل میگیری🤩

منم برای آرامشت ۱۰۰ صلوات میفرستم 

لطفا تو هم اون موقع برام دعا کن یه مشکل دارم حل بشه و به زودی دامن منم سبز بشه🙏

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نگران نباش برات صلوات میفرستم راحت زایمان کنی فقط به این فکر کن تا چند ساعت دیگه خوشگلتو بغل میگیری تو رو خدا وقت زایمانت منم یادت باشه دعا کنی زودتر نی نی دار بشم

اصلا نترس چیزی نیست چشم رو هم بذاری نی نی بغلته فقط خرما و عسل و نبات یادت نره حواست باشه تو خوردنشون زیاده روی نکن واسه زدی بده

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

انشالاه به سلامتی میگذره خوش بحالت اسی واقعا من حات بودم پا میشدم اونقدر میرقصیدم از خوشحالی چون خسته شدم از کابوس های بارداری از استرس های سونوگرافی از نگرانی خوشبحالت انشالاه منم بیام تامیک بزنم فردا سز میکنم فقط اونروز برسه نذر هم میدم خدایا🤲

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

مبارکه عزیزم 

استرس نداشته باش تا از تولدش لذت ببری 

اتاق عمل محل آروم و ساکتیه ، پرستارها هم کنارتن 

بعد عمل درد داری که اونم کم کم خوب میشه فقط اینو بدون که این نیز بگذرد 

ابجی گلم ببین اصلا ترس نداره . اتفاقا خیلی شیرینه . اگه بیحسی باشه که خیلی خوبه بی حست میکنن بعد روی تخت دراز میکشی پاهات سنگین میشه جلوت یه پارچه سبزی میندازنکه تو نبینی .بعد چنددقیقه یهویی صدای گریه فرشته ات رو میشنوی . توروخدا اون لحظه منو خیلی دعا کن ‌ محتاج دعاتم . حالم خوب نیس. دعا کن حالم خوب بشه زودتر. برات دعا میکنم ابجی جونم .

ای جانم بسلامتی ان شالله

عالیه سزارین میخابی بیدار میشی یه فرشته بغلته

فقط موقع سونداژ کمی اذیتی داره همش سوزش میاد سراغ آدم.استرس هم نداشته باش و اتاق عمل و اون همه دم و دستگاهسشهم اصلا ترس نداره

اگه میخان بی حسی از کمر به پایین برات بزنن حتما به یه پرستار بگو بیاد کنارت باهات صحبت کنه خیلی آروم میشی

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

کلش نیم ساعته ریلکس باش شام سبک بخوربعدازعمل بزاررحمتو ماساژ بدن اون لخته هاخارج شه قرص کافئین وشیاف دیکلوفناک داشته باش چندقلم لوازم آرایش برداربعدسز قشنگتربشی وقتی همسرت میاددیدنت شیرخودتو بده ب نی نی بعدعمل سرتو زیادتکون نده قراره بیهوش شی یابی حس

استاتر جااان میشه دعا کنی خدا به منم دخمل بده؟ 

خیلی دلم دختر میخواد....... 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی دخترگلتم صحیح و سالم بیاد بغلت. 

منم شبی که قرار بود فرداش سزارین کنم ساعت ۴ صبح خوابیدم تا ۵ یعنی فقط یکساعت از شدت ترس. ساعت ۶ صبحم رفتم بیمارستان از شدت ترس و بیخوابی انقد بیحال و کلافه بودم هیچ خاطره ای ندارم از زایمانم خیلی اشتباه‌ کردم ترسم بیجا بود شما اصلا نترسید استرس نداشته باشید چشم روهم بزارید میاید خونه همه چی یادتون میره

عزیزم سزارین انقدر راحته..کلا ده دیقه طول میکشه اونم بی حسی چیزی متوجه نمیشی چرا استرس داری؟؟

از درد بخیه های بعدش میترسم،از اولین باری که قراره بلند شی راه بری

و اینکه میگن شکمو فشار میدن برای خروج خون🥲

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️