2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار اینه که کم کم ارتباط رو کم رنگ کنی و بعد کلا قطع ارتباط کنی

اول هم از خودت شروع کن که به حرفها و رفتارشون اهمیت ندی!

♾️ما جهانی را که می بینیم، توصیف نمی کنیم؛ ما جهانی را که توصیف می کنیم، می بینیم.♾️
یه دفعه قطع رابطه و کات تموم . من اینکارارو میکنم .

شوه میگه باهاش صحبت میکنم رفتارشو درست کنه ولی من بعیدمیدونم هیچکسو نمیشع تغیییر داد..  وبهم گفت کم تر رفت امد میکنیم.. ولی من میخام کامل قطع کنم 

شوهرم میگه کم کن ولی کامل قط نه  واقعا اذیتم ی هفته رفتیم مسافرت اثراتش تا دوهفته مونده عصبی شد ...

گلم اگه فامیل همسرت یا خودت هست که قطع ارتباط نمیشه.

بهتره محدود بشه به مناسبت ها.

مسافرت و رفت آمد خانوادگی رو کلا بی خیال شو

♾️ما جهانی را که می بینیم، توصیف نمی کنیم؛ ما جهانی را که توصیف می کنیم، می بینیم.♾️
گلم اگه فامیل همسرت یا خودت هست که قطع ارتباط نمیشه. بهتره محدود بشه به مناسبت ها. مسافرت و رفت آم ...

دوست شوهرمه و خانومش..  بشدت رواعصابمن☹️ چون تنهان کسیو ندارن شوهرم دلش میسوزه 

گلم اگه فامیل همسرت یا خودت هست که قطع ارتباط نمیشه. بهتره محدود بشه به مناسبت ها. مسافرت و رفت آم ...

بعد  مثلا من و شوهرم داخل خونه ایم  زنگ میزنه بیام. خونتون یاشما میاین ☹️ چجوری کمش کنم   بعد حرفاش بشدت پرتوقع و خاله زنک سرب سرم. میزاره.  طعنه میندازه.... 

بعد  مثلا من و شوهرم داخل خونه ایم  زنگ میزنه بیام. خونتون یاشما میاین ☹️ چجوری کمش کنم&nb ...

کم محلی کن جانم.

بهش بفهمون که از رفتارش ناراحت میشی.تجربه به من ثابت کرد هرچقدر ملاحظه این جور آدما رو بکنی بلانسبت شما بیشتر سوار آدم میشن!

کم محلی کن جانم. بهش بفهمون که از رفتارش ناراحت میشی.تجربه به من ثابت کرد هرچقدر ملاحظه این جور آدم ...

دقیقا موافقم ولی باشوهرم ک بام راه نمیاد دراینجور موارد چیکار کنم

دقیقا موافقم ولی باشوهرم ک بام راه نمیاد دراینجور موارد چیکار کنم

باید بهش توضیح بدی که ارتباط با این آدم به روح و روانت آسیب میزنه و میتونه زندگی مشترک شما رو تحت تاثیر قرار بده