2777
2789
عنوان

من دیگ کم‌اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 50 پست

اسی بچت ضعیف شده گوشت تو شیشه براش بذار بده یه روز در میون بخوره بدنش که قوت بگیره مریضیاش خیلی کم میشه

هر شبم زیر گلو و جای سوراخای بینی و بین دو ابروهاش رو با روغن بنفشه چرب کن تا انشاءالله این عفونتا و خلطا رفته رفته حذف بشه

برای بچه من که این دو کار خیلی جوابگوئه خداروشکر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی بچت ضعیف شده گوشت تو شیشه براش بذار بده یه روز در میون بخوره بدنش که قوت بگیره مریضیاش خیلی کم م ...

گوشتو‌ ‌ک کم‌وبیش میدم‌فقط ابشو میخوره،روغنم‌ الان دوماه دائم‌ دارم استفاده میکنم‌ ولی بی اثره توروخدا برام دعا کن دارم دق میکنم

شما نذر چه‌کسی میکنین

من نذر شیر برای حضرت علی اصغر اینو وقتی شیر خواره بودن بعدیا رو وقتی مریض بشن یکیشو 

شکلات برای شهدای گمنام

پول میزارم زیر سرشون وقتی مریضن بعد میدم فقیر

صلوات ۱۴ هزارتا برای یکی از ائمه

۴۰ تا زیارت عاشورا

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

سلام پسرا من هم از اول مهر همینن تازه یک هفته خوب بود باز سرفه اشون شدید خلط دارن  خودمم ۴ روزه از دیسک افتادم دیگه چجوری ببرم دکتر  شوهرمم راه دور سر کاره

کاش خوب بشن خودم سرما بخورم طوری نیست ایییییینقدر هم تو خونه دارو وشربت هست نمیدونم دیگه کدوما بدم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
اسی بچت ضعیف شده گوشت تو شیشه براش بذار بده یه روز در میون بخوره بدنش که قوت بگیره مریضیاش خیلی کم م ...

سلام گل  روغن بنفشه از کجا بگیرم   سوراخای بینیش چجوری چرب کنم‌

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

عزیزم بچه گلت بدنش ضعیف شده دخترمنم همین جوری بود اب میوه های طبیعی و غذاهای مقوی در کنار داروهاش بده جواب میده من از وقتی تغذیشو درست کردم خداروشکر دیگه مریض نشده نخوره هم ب زور میدم بهش منم از اول مهر درگیر تب وسرفه بودم تاالان یذره بهتر شده

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
گوشتو‌ ‌ک کم‌وبیش میدم‌فقط ابشو میخوره،روغنم‌ الان دوماه دائم‌ دارم استفاده میکنم‌ ولی بی اثره توروخ ...

انشاالله که بهتر میشه عزیز

ولی گوشت با گوشت تو شیشه فرق داره

اتقدی که گوشت تو شیشه اثر داره حتی ابگوشتم اثر نداره 

من دو قلیه میذارم با نمک و یه قاشق اب تو شیشه تو ابجوش بپزه بعد ریش ریش میکنم با همون ابش میدم بخوره به دو دفعه نمیکشه سرحال میشه

گوشتو‌ ‌ک کم‌وبیش میدم‌فقط ابشو میخوره،روغنم‌ الان دوماه دائم‌ دارم استفاده میکنم‌ ولی بی اثره توروخ ...

منم همین جوری بود سینزده سالشه آسم آلرژی داره مدیر مدرسه خدا خیرش بده گفت نمیخواد بیاد غیر حضوری بخونه الان یک ماهه حالش خوبه ازخونه بیرون نمیره برا جاهای ضروری همش تو ماشینه ، الان هم سرده هم هوا آلودست بچه شما هم کوچیکه ضعیفه یه باد بخوره میچاد

انشاالله که بهتر میشه عزیز ولی گوشت با گوشت تو شیشه فرق داره اتقدی که گوشت تو شیشه اثر داره حتی اب ...

وای این گوشت توشیشه معجزه میکنه پسرم سه سالش بود مادر دوست همسرم گفت بهش دادیم و تا الان مرتب بهش میدم برا رشدشم خیلی خوب بوده هروقتم آزمایش میده نه کم خونی داره نه کمبود آهن البته من هفته ای یه دوبار میدم امیدوارم زیاد نباشه ، روزای دیگه هم ماهی و مرغ و میگو میدم بهش