پسرم از اول مهر همش مریض دیگ نمیدونم چیکار کنم چقد دکتر ببرم از طب اسلامی از دکتر متخصص وفوق تخصص و آلرژی وریه بگیر چقد دارو دادم چقد انتی بیوتیک عکس از ریه لوزه سینوس دیگ چیکار کنم چرا یه هفته خوبه دوباره علائم شدیدتر برمیگرده تازه ۱۰روز نشد انتی خورد آلان دوروز باز آب ریزش داشت از شبی هم سرفه شدید والانم تب ای خدا کماوردم کمکم کن,5سالشه
سلام پسرا من هم از اول مهر همینن تازه یک هفته خوب بود باز سرفه اشون شدید خلط دارن خودمم ۴ روزه از دیسک افتادم دیگه چجوری ببرم دکتر شوهرمم راه دور سر کاره
کاش خوب بشن خودم سرما بخورم طوری نیست ایییییینقدر هم تو خونه دارو وشربت هست نمیدونم دیگه کدوما بدم
اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
عزیزم بچه گلت بدنش ضعیف شده دخترمنم همین جوری بود اب میوه های طبیعی و غذاهای مقوی در کنار داروهاش بده جواب میده من از وقتی تغذیشو درست کردم خداروشکر دیگه مریض نشده نخوره هم ب زور میدم بهش منم از اول مهر درگیر تب وسرفه بودم تاالان یذره بهتر شده
۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
انشاالله که بهتر میشه عزیز ولی گوشت با گوشت تو شیشه فرق داره اتقدی که گوشت تو شیشه اثر داره حتی اب ...
وای این گوشت توشیشه معجزه میکنه پسرم سه سالش بود مادر دوست همسرم گفت بهش دادیم و تا الان مرتب بهش میدم برا رشدشم خیلی خوب بوده هروقتم آزمایش میده نه کم خونی داره نه کمبود آهن البته من هفته ای یه دوبار میدم امیدوارم زیاد نباشه ، روزای دیگه هم ماهی و مرغ و میگو میدم بهش