2777
2789
عنوان

من دیگ کم‌اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 50 پست
چیا تو تغذیه هس؟من آب میوه تبی وماعیجه میدم‌

منم همون ابمیوه ها طبیعی مغزیجات رومیدم دختر من متاسفانه خیلی بد غذا هست

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از داروخونه میگیرم عطاری هاهم دارن هیچی موقعی که میخوابه دستت رو روغنی کن جلوی بینیش بزن خودش نف ...

ممنون‌گل  خیر ببینی  عصری ببینم میتونم برم 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
وای این گوشت توشیشه معجزه میکنه پسرم سه سالش بود مادر دوست همسرم گفت بهش دادیم و تا الان مرتب بهش می ...

چجوری میزارید بپزه میشه بگید لطفا  خدا برات خوش بخاد منم پسرام لااااااغر وبد غذاان 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
آزمایش نداده ،دکتر ریه بردم فوق تخصص،گفت لوزهاش بزرگ ولی راهش باز ‌عمل نمیخواد عکس سینوزیتاش گفت سین ...

عزمزم بزا سینوزیت، قطره روغن بنفشه وکنجد بگیر شب قبل خواب بریز دماغش دودقیقه صورت رو به بالا بعد یه دقیقه سجده،این کارو دوهفته انجام بده عالیه

چجوری میزارید بپزه میشه بگید لطفا  خدا برات خوش بخاد منم پسرام لااااااغر وبد غذاان

هیچی یه شیشه درب فلزی بردار دو سه قلیه گوشت بنداز توش یه قاشق آب هم بریز نمکم بزن درشو ببند بذار تو یه قابلمه اب زیر گازو روشن کن بذار اب جوش بیاد سه ساعت حدودا اگ گوشتت دیر پز باشه چهار ساعت اب قابلمه قل بزنه گوشتت پخته است بعد گوشت و ابشو هرجور دوست داره بده بخوره خالی، با نون، ساندوچی، قاطی خورشت و پلو و...

چجوری میزارید بپزه میشه بگید لطفا  خدا برات خوش بخاد منم پسرام لااااااغر وبد غذاان

نمک نمیزنم ، شیشه در فلزی توش یه ردیف گوشت و پیاز میچینم حدود ۳۰۰ گرم گوشت بعد چهار پنج ساعت میذارم تو قابلمه آب جوش بپزه ، خودش آب میندازه اون آبم بچه بخوره کلی مقویه خودت و همسرتم بخورید از اون گوشت ما خانوادگی میخوریم اینطور بچه هم بهتر میخوره بعد پخت نمک اینا بزن با پلو زعفرونی هم میتونی بدی 

هیچی یه شیشه درب فلزی بردار دو سه قلیه گوشت بنداز توش یه قاشق آب هم بریز نمکم بزن درشو ببند بذار تو ...

ممنونم  لطف کردی خدا خیرت بده الهی برات حمد خوندم 

نمک نمیزنم ، شیشه در فلزی توش یه ردیف گوشت و پیاز میچینم حدود ۳۰۰ گرم گوشت بعد چهار پنج ساعت م ...

ممنونم خدا خیرت بده برات حمد خوندم   منم درست می کنم پس دیگه  میریزم تو سوپ یا حلیم براشون 

نمک نمیزنم ، شیشه در فلزی توش یه ردیف گوشت و پیاز میچینم حدود ۳۰۰ گرم گوشت بعد چهار پنج ساعت م ...

ممنونم خدا خیرت بده برات حمد خوندم   منم درست می کنم پس دیگه  میریزم تو سوپ یا حلیم براشون