2777
2789
عنوان

من دیگ کم‌اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2001 بازدید | 50 پست
عزیزم من یک ماه دارم انجام میدم اصلا نتیجه نگرفتم

من برا خودم انجام دادم عالی بود

من دکتر بهم گفت باید سینوزیت رو شستشو بدی

ولی خوب خدارو شکر الان خیلی بهتر شدم

شاید روی بچه شما تاثیر نداره

انشاءالله که خوب میشه

ممنونم خدا خیرت بده برات حمد خوندم   منم درست می کنم پس دیگه  میریزم تو سوپ یا حلیم براشون ...

عزیز فقط اگ مدل با پیاز که دوستمون توضیح داد رو نخوردن بدون پیازش رو هم امتحان کن

چون تو فک و فامیل ما که بچها هیچ کدوم مدل با پیازش رو نمیخورن چون خیلی طعم و بوی پیاز میگیره ولی بدون پیاز با نمکش رو دوست دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز فقط اگ مدل با پیاز که دوستمون توضیح داد رو نخوردن بدون پیازش رو هم امتحان کن چون تو فک و فامیل ...

چشم ممنونم💐💐

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
چشم ممنونم💐💐

عزیزم پیازو حتما بریز هم خاصیت داره و به خورد گوشت میره هم بوی ضخم گوشتو مییگیره هم گوشت لطیف و لذیذ میشه ، نمک خاصیت نداره گوشتم به اون نرمی نمیشه بعد پخت پیازو جدا کن ، بچه هاتم عادت نده به بد غذایی ، بچه بد غذا همیشه ضعیفه از الان که بچست نذار بهونه بو و مزه پیازو بگیره چون اتفاقا .‌‌‌‌‌‌‌‌پیلزخاصیت داره و گوگل هم سرچ کنی نوشته نمک نزنید و پیاز هم تو شیشه بزارید . 

عزیزم پیازو حتما بریز هم خاصیت داره و به خورد گوشت میره هم بوی ضخم گوشتو مییگیره هم گوشت لطیف و لذیذ ...

ممنونم گل 💐💐💐💐

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊