25سالشه بنظرتون میتونه؟؟؟ درامد مکانیک هاچطوره؟ و همسرم چقد باید از کارش بگذره تا بتونه به درامد خوب برسه؟؟؟ میگه خسته شدم 6 صبح میرم 8 شب میام نه آفتاب میبینم نه مهتاب بخاطر ماهی 7 تومن اونم اگر تمام اضافه کاریامو وایستم
میخواد بره یه مکانیکی صحبت کنه روزی 2الی 3 ساعت پیشش وایسته و پنجشنبه جمعه هام کلا
ادم هنر بلد باشه کلی ازش درمیاره بزار بره خونه باشن ک چی یادم نگرفت ی تجربس
مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱ دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳
شوهرمن بلده اما چون سرمایه نداشت روپا خودش وایسه مغازه بزنه شاگرد میخواست وایسه ارزش نداشت کاش یکی کمک میکرد اونموقعها اگه میتونست مغاره بزنه الان وضعم توپ بود نه شبی دست کردم تو قلک بچم رفتم سوپری
ببین یه جوری مکانیکی یاد بگیره که شغل الانشو از دست نده ها. میمونین تو خرجتون. بعدم کلی پول باید پ ...
جایی که میخواد مغازه بزنه همه رهنشون پایینه ما تو شهرمون گاراژ نداریم یه راسته داریم همه مکانیک جلوبندی ساز و باطری ساز و لوازم یدکی و مشتقات تعمیر ماشین مغازه هم هستن