2777
2789

25سالشه بنظرتون میتونه؟؟؟ درامد مکانیک هاچطوره؟ و همسرم چقد باید از کارش بگذره تا بتونه به درامد خوب برسه؟؟؟ میگه خسته شدم 6 صبح میرم 8 شب میام نه آفتاب میبینم نه مهتاب بخاطر ماهی 7 تومن اونم اگر تمام اضافه کاریامو وایستم 

میخواد بره یه مکانیکی صحبت کنه روزی 2الی 3 ساعت پیشش وایسته و پنجشنبه جمعه هام کلا 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شغلش الان چیه؟ کمه واقعا

شرکت کار میکنه دائما هشتمون گرو نهمونه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ادم هنر بلد باشه کلی ازش درمیاره بزار بره خونه باشن ک چی یادم نگرفت ی تجربس

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳

درامدش زیاده شوهر یکی از دوستام مکانکیه وضعشون خوبه ماهی ۱۰۰ یا بیشتر دارن  دقیقا همینطوره اگه ...

تو شهر ما یجا هست راسته تعمیرگاهاش مثل آقاها 9.10 صبح میان 8 شب همگی از دم تعطیل زندگی میکنن

شغلهای مثل مکانکی  تعمیرات موبایل الان خیلی درامدش خوبه همین که یک حرفه یاد بگیره عالیه

مردم همیشه با گوشی و ماشین سر کار دارن   یکی از،شغلهایی که همیشه مشتری داره

موفق باشه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

شوهرمن بلده اما چون سرمایه نداشت روپا خودش وایسه مغازه بزنه شاگرد میخواست وایسه ارزش نداشت کاش یکی کمک میکرد اونموقعها اگه میتونست مغاره بزنه الان وضعم توپ بود نه شبی دست کردم تو قلک بچم رفتم سوپری

شغلهای مثل مکانکی  تعمیرات موبایل الان خیلی درامدش خوبه همین که یک حرفه یاد بگیره عالیه   ...

دورت بگردم مرسی از نظر ارزشمندت🌹

شرکت کار میکنه دائما هشتمون گرو نهمونه

ببین یه جوری مکانیکی یاد بگیره که شغل الانشو از دست نده ها.

میمونین تو خرجتون.

بعدم کلی پول باید پس انداز کنین برای رهن گاراژی جایی و خریدن وسایل مورد نیاز برای تعمیرکاری.

این یه پروژه بلند مدته سود دهی ش چند سال طول میکشه حواستون باشه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
شوهرمن بلده اما چون سرمایه نداشت روپا خودش وایسه مغازه بزنه شاگرد میخواست وایسه ارزش نداشت کاش یکی ک ...

مگه برای یه مغازه مکانیکی چقد سرمایه لازمه؟ 

ببین یه جوری مکانیکی یاد بگیره که شغل الانشو از دست نده ها. میمونین تو خرجتون. بعدم کلی پول باید پ ...

جایی که میخواد مغازه بزنه همه رهنشون پایینه ما تو شهرمون گاراژ نداریم یه راسته داریم همه مکانیک جلوبندی ساز و باطری ساز و لوازم یدکی و مشتقات تعمیر ماشین مغازه هم هستن

مثلا رهنش 10 میلیون ماهی 4 تومن اینجوریاس