2777
2789
عنوان

شوهرم میگه میخوام برم مکانیکی یاد بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 21 پست
مگه برای یه مغازه مکانیکی چقد سرمایه لازمه؟ 

خیلی عزیزم گرونه وسایلش یدونه آچار الان قیمت بزن ببین چنده حالا اونا باید همه چی داشته باشن. البته ما هیچی نداشتیم پولو نداریم شاید برای اونایی توان مالی متوسطم دارن پول زیادی نباشه

خیلی عزیزم گرونه وسایلش یدونه آچار الان قیمت بزن ببین چنده حالا اونا باید همه چی داشته باشن. البته م ...

ببخشید وقتتو گرفتم گل نازم 

میشه یه حدود سرمایه بگی بدون رهن مغازه من در جریان این چیزا نیستم فقط یه حساب مخفی دارم اینم که مثلا چیزی نیست 150 هزارتومن میخوام عزممو جذم کنم برای جمع کردن و قایم کردن تا یچیزی جمع بشه کمکش کنم برای شروع کارش

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهش پیشنهاد بده تعویض روغنی بزنه. 

کار راحت و کم زحمت تری هستش و فوق العاده پول توشه. و همیشه هم نقد کار میشه چکی و اینا نیستش. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 
عزیزم بهش پیشنهاد بده تعویض روغنی بزنه.  کار راحت و کم زحمت تری هستش و فوق العاده پول توشه. و ...

اخه ما سرمایه اولیه نداریم برای تعویض روغنی هیچی نباشه باید 200 تومن سرمایه بذاره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اخه ما سرمایه اولیه نداریم برای تعویض روغنی هیچی نباشه باید 200 تومن سرمایه بذاره

بعد فکر کردی مکانیکی سرمایه نمیخواد؟

اونم میخواد کار سختیم هست فرسایش بدنی داره 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

گلم تعویض روغنی که سرمایه کمتری میخواد . مکانیک باید همه چی داشته باشه البته پولم از مکانیکی بیشتر درمیاد تعویض روغنیا دیدی فقط چال باید داشته باشن انواع روغنو یه دستگاه باد لاستیک