sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 عنوان دلشکستگی 154 بازدید | 20 پست خانوما یه سوال همسرتون برای بار دوم تو سایت های پ و رن یا س ک س ی سرچ کنه چه رفتاری نشون میدید یا چرا باید اینکارو بکنه؟؟؟ خواهشا جواب بدید 1401/09/22 | 03:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tara_2m عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 22244 یکی بهم میگفت از همسرم قول گرفتم فقط باهم نگاه کنیم.... بدون همدیگه نباید این حرکتو بزنیم و اگر بزنیم تنبیه میشیم 🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه 📢🟠🟡🔵
قارچک عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 3214 خب از نظر من اشکالی نداره بعضی مردا واقعا بلد نیستن بااینکه سنشون زیاده. خب اعتماد به نفسش پایینه طفلی میره یادبگیره شاید 😂بعدشم اون پورنستارا تو فیلمن از پشت گوشی نمیتونه کاری کنه بعدشم اونا به مردای ما پا نمیدن اصن
sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 خب از نظر من اشکالی نداره بعضی مردا واقعا بلد نیستن بااینکه سنشون زیاده. خب اعتماد به نفسش پایینه طف ... چرا نگاه کرد میدونست بهش گفته بودم خط قرمزم دوروزه فقط گریه و ناراحتم
setare_ww عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 495 به روش نیار دیگه درکت میکنم حس ناکافی بودن به ادم میده ولی خب با تهدید و اینا نمیتونی جلوش بگیری تو خلوتش نگا میکنه
sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 میخوام جداشم این برای بار دومه میگم شاید مشکل اخلاق جنسی داره آشغال از ابروش ترسید منم فیلم گرفتم که وقتی بگم طلاق خانواده بپرسن چرا بگم بخاطر اینه دلم میخواد ابروشو همه جا ببرم اشغال گوه خودشو زده به چشم پاکی ببین چه غلطایی کنه من خبر ندارم
sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 به روش نیار دیگه درکت میکنم حس ناکافی بودن به ادم میده ولی خب با تهدید و اینا نمیتونی جلوش بگیری تو ... اره یه هفته خبر مرگش شبکاره اونوقت دیده از ساعت ۲ تا ۳ صبح لجن
setare_ww عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 495 پسر عمهم یه خانوم داره ببینی عین عروسکه یه روزی گوشیش دستم افتاد ینی به واسطه داداش کوچیکش که بچه بود اتفاقی دیدم سرچ گوگلش همش پو رن بود تازه اوایل ازدواجش بود
sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 دوروزه میگه غلط کردم ولی اخه چرا برای بار دوم از کجا معلوم کار دیگه نمیکنه من نمیدونم که
setare_ww عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 495 دوروزه میگه غلط کردم ولی اخه چرا برای بار دوم از کجا معلوم کار دیگه نمیکنه من نمیدونم که سخت نگیر عزیزم این چیزا عادیه همین که ابراز پشیمونی کرده کافیه
sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 پسر عمهم یه خانوم داره ببینی عین عروسکه یه روزی گوشیش دستم افتاد ینی به واسطه داداش کوچیکش ک ... من چیکار کنم الان هم دلم شکسته
sanazpasha مدیر استارتر عضویت: 1396/07/01 تعداد پست: 489 سخت نگیر عزیزم این چیزا عادیه همین که ابراز پشیمونی کرده کافیه اخه فداتشم کجاش عادیه دوشبه من دارم گریه میکنم برم به کی بگم سرافکنده میشم