2777
2789

یکی بهم میگفت از همسرم قول گرفتم فقط باهم نگاه کنیم.... 

بدون همدیگه نباید این حرکتو بزنیم و اگر بزنیم تنبیه میشیم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از نظر من اشکالی نداره بعضی مردا واقعا بلد نیستن بااینکه سنشون زیاده. خب اعتماد به نفسش پایینه طفلی میره یادبگیره شاید 😂

بعدشم اون پورنستارا تو فیلمن از پشت گوشی نمیتونه کاری کنه بعدشم اونا به مردای ما پا نمیدن اصن

خب از نظر من اشکالی نداره بعضی مردا واقعا بلد نیستن بااینکه سنشون زیاده. خب اعتماد به نفسش پایینه طف ...

چرا نگاه کرد میدونست بهش گفته بودم خط قرمزم دوروزه فقط گریه و ناراحتم

میخوام جداشم این برای بار دومه میگم شاید مشکل اخلاق جنسی داره آشغال از ابروش ترسید منم فیلم گرفتم که وقتی بگم طلاق خانواده بپرسن چرا بگم بخاطر اینه دلم میخواد ابروشو همه جا ببرم اشغال گوه خودشو زده به چشم پاکی ببین چه غلطایی کنه من خبر ندارم

به روش نیار دیگه درکت میکنم حس ناکافی بودن به ادم میده ولی خب با تهدید و اینا نمیتونی جلوش بگیری تو ...

اره یه هفته خبر مرگش شبکاره اونوقت دیده از ساعت ۲ تا ۳ صبح لجن