2777
عنوان

ازدواج

190 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها کسی میتونه کمکم کنه .. من شوهرم هفتساله فوت شده خیلی جووونم دوست دارم ازدواج کنم تنهام خانوادم ایران نیستن بچه هامم بزرگن راضین ولی هیچ موردی نیست که خوب باشه کسی میشناسین یا از چه راهی میشه پیدا کنم ...☹️

تلگرام جستجوکن کانال همسریابی

نصبح که توچشمای توخیره میشم زندگی تازه شروع میشه برام....من ازباتوبودن به خداسردنمیشم تن تومثل آتیشه برام...تواین اتاق پیچیده عطرتن توبیابازم من وبه آغوشت بگییر...دوست دارم وقتی که نزدیک منی اسمم وآروم زیرگوشم بگیی....دسست من نیست توعزیزجونمی خودت نمیدونی همه بودونبودمی دستت من نیست ای عششق ستووودنیییی🥰🥰🥰تومراجان وجهانی تاابدویک روز برایی منی مال منی سندت شیش دنگه مال خودمه باهرکی ام مشکل داره میجنگم 😎😎😎😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

♥️ مرسی عزیزم ایشالله هیچوقت تو شرایط من قرار نگیری ..... 

عزیزم منو تو شرایطمون مس همه تاز شاید شرایط من بدتر من ۲۰ سالمه جدا صدم کلا هیچ علاقه ای ب تشکیل زندکی ندارم .اما اک فک میکنی شاید حال روحیت خوب میشه امیدوارم موقعیت خوبی پیدا کنی💛💚

عزیزم منو تو شرایطمون مس همه تاز شاید شرایط من بدتر من ۲۰ سالمه جدا صدم کلا هیچ علاقه ای ب تشکیل زند ...

فدات شم ایشالله شماهم اتفاقای خوب برات بیوفته من 15 سالم بود ازدواج کردم 26سالمم بود شوهرم فوت شد اوج جووونیم خانوادمم نیستن تنهای تنهام نه رفبقی دارم نه کسی دوست دارم همدم همصحبت داشته باشم بچه هامم بزرگ شدن درشرف ازدواجن واقعا حس تنهایی دارم...

شرایطت چیه عزیزم

دوتا بچه بزرگ دارم 22 و 24ساله  درشرف ازدواجن به شدت روحیه شاد دارم بیشتر تایم باشگاهم ورزش میکنم به خودم میرسم منشی اموزشگاه زبان بودم یه مدت الان خودمو درگیر باشگاه کردم